Realme 9i: Έρχεται με LCD 90Hz και chipset SD 680;

, Realme 9i: Έρχεται με LCD 90Hz και chipset SD 680;

Η σειρά 9 της Realme αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιανουάριο του 2022 με τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα. Ένα από αυτά είναι το Realme 9i, οι βασικές προδιαγραφές του οποίου διέρρευσαν πρόσφατα μέσω του ThePixel.vn και επιβεβαιώθηκαν από τον αξιόπιστο tipster Chun στο Twitter.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η συσκευή περιλαμβάνει μια οθόνη LCD με ρυθμό ανανέωσης 90Hz με ανάλυση FHD+ και chipset Snapdragon 680 που αποκαλύφθηκε νωρίτερα τον Οκτώβριο. Είναι χτισμένο σε διαδικασία 6 nm και διαθέτει μόντεμ 4G LTE, πυρήνες CPU Kryo 265 και GPU Adreno 610.

Τα renders δείχνουν ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ εικάζεται πως θα υπάρχει ένας κύριος αισθητήρας 50MP. Η οθόνη διαθέτει μια κάμερα selfie με οπή που είναι τοποθετημένη στην αριστερή γωνία.

Η σειρά Realme 9 αναμένεται να έρθει με τουλάχιστον άλλα τρία smartphone – το Realme 9, το Realme 9 Pro και το κορυφαίο Realme 9 Pro+/Max.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».