Realme 9i: Τα renders του Realme δείχνουν τριπλή κάμερα, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

, Realme 9i: Τα renders του Realme δείχνουν τριπλή κάμερα, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η σειρά 9 της Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους και θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, το φθηνότερο από τα οποία θα είναι το Realme 9i. Πριν από μερικές ώρες υπήρξαν κάποιες διαρροές προδιαγραφών για το 9i και μια πρώτη ματιά στη σχεδίαση και τώρα το @onleaks και το 91Mobiles παραδίδουν πολλά περισσότερα renders και μερικές έξτρα λεπτομέρειες για τη συσκευή.

Το Realme 9i θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών, πιθανότατα IPS LCD, αν αναλογιστεί κανείς τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι θα έχει ανάλυση 1080p+ και ότι θα λειτουργεί με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz.

, Realme 9i: Τα renders του Realme δείχνουν τριπλή κάμερα, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το τηλέφωνο φέρεται να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 680 και ένα chipset 6 nm με μόντεμ LTE που σημαίνει ότι δεν υπάρχει 5G. Επίσης, το τηλέφωνο λέγεται ότι έρχεται με Android 11 από το κουτί με Realme UI.

Τα renders δείχνουν μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm στο κάτω μέρος, δίπλα στη μάσκα των ηχείων και τη θύρα USB-C. Αυτή η θύρα θα χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση μιας μπαταρίας 5.000 mAh, αν και λεπτομέρειες σχετικά με την ταχύτητα φόρτισης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

, Realme 9i: Τα renders του Realme δείχνουν τριπλή κάμερα, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων

Ακόμα, υπάρχει μια τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με την κύρια να φέρεται να έχει αισθητήρα 50MP.

Το Realme 9i, μαζί με τα Realme 9, 9 Pro και 9 Pro+ (ή Pro Max), αναμένονται τους πρώτους τρεις μήνες του 2022, με τις μέχρι στιγμής φήμες για το 9 Pro/9 Pro+ να κάνουν λόγο για οθόνη OLED Snapdragon 870 και 120 Hz.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».