Realme: Ανακοίνωση για το GT 2 Pro στις 9 Δεκεμβρίου

, Realme: Ανακοίνωση για το GT 2 Pro στις 9 Δεκεμβρίου

Την περασμένη εβδομάδα η Qualcomm παρουσίασε το κορυφαίο SoC Snapdragon 8 Gen 1 για συσκευές Android και οι μεγάλες εταιρείες αγωνίζονται για το ποια θα γίνει η πρώτη που θα κυκλοφορήσει smartphone με Snapdragon 8 Gen 1.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε ότι “η σειρά 12 της Xiaomi θα είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο” που θα έχουν το Snapdragon 8 Gen 1 SoC, ωστόσο η Motorola ανακοίνωσε την εκδήλωσή της στις 9 Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει το Moto Edge X30 με το Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm. Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος της Realme, Madhav Sheth, επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του GT 2 Pro με Snapdragon 8 Gen 1 τον Δεκέμβριο, με την εταιρεία να δηλώνει στο Weibo ότι θα κάνει ανακοίνωση στις 9 Δεκεμβρίου για το Realme GT 2 Pro.

H Realme δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα ανακοινώσει την Πέμπτη, ωστόσο, κρίνοντας από την αυτόματη μετάφραση της ανάρτησής της στο Weibo, μάλλον η Realme θα παρουσιάσει το GT 2 Pro με το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 στο τιμόνι πριν από την εκδήλωση της Motorola για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρώτου smartphone στον κόσμο που ανακοινώθηκε με Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελικά το Moto Edge X30 θα είναι στην πραγματικότητα το πρώτο τηλέφωνο με Snapdragon 8 Gen 1 αφού θα παρουσιαστεί επίσημα δύο ημέρες αργότερα και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.