Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Το Realme X2 Pro θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου στην Κίνα και τη Μαδρίτη. Παρόλο που η εταιρεία κρατά επτασφράγιστο μυστικό τα specs του, δίνοντας μας ελάχιστα στοιχεία, το smartphone πέρασε από την ΤΕΝΑΑ και παράλληλα διέρρευσαν μερικά renders.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην ΤΕΝΑΑ, το Realme X2 Pro θα έχει 6,5 ιντσών AMOLED οθόνη. Το module των καμερών θα φιλοξενεί την κύρια στα 64MP, μία δευτερεύουσα 13MP και δύο αισθητήρες αγνώστου ταυτότητος στα 8MP και 2MP. Οι κάμερες του smartphone υποστηρίζουν 3x οπτικό ζουμ και η selfie είναι στα 16MP.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Τέλος, η TENAA αποκάλυψε ότι οι διαστάσεις του Realme X2 Pro είναι 161×75,7×8,6 χιλιοστά, ζυγίζει 199 γραμμάρια, διαθέτει 6GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και τρέχει Android 9 Pie.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, θα υποστηρίζει 50W SuperVOOC Flash Charge που είναι η πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ, και Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Επιπλέον, ο Διευθυντής Marketing της Realme, Xu Qi Chase, δημοσίευσε στο Weibo ένα press render του X2 Pro. Ο ίδιος αναφέρει ότι στην εικόνα βλέπουμε το smartphone σε μία έντονη σκούρα μπλε απόχρωση η οποία θα ονομάζεται “Poseidon”. Κατά τα άλλα, η εικόνα επιβεβαιώνει όσα γνωρίζαμε για την πλάτη του flagship killer. Το module των καμερών θα είναι τοποθετημένο στο κέντρο, και ακριβώς δίπλα θα υπάρχει ένα διπλό LED flash.

Realme X2 Pro, Realme X2 Pro: Κυκλοφορεί 15 Οκτωβρίου με 6GB RAM και Android 9 Pie

Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του Realme X2 Pro στις 15 Οκτωβρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog για να μάθετε πρώτοι τα πάντα για το smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

64GB? Πολλά είναι να βγάλουν μια έκδοση με 16GB και μια με 32GB

George

@ Kostas: Προφανώς και ειρωνεύεσαι τα μόλις 64 Gb εσωτερικής μνήμης. Πραγματικά, για ένα σημερινό smartphone είναι λίγα. Εάν όμως υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης micro SD, τότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως προβλήμα. Βρίσκει κανείς σήμερα micro SD μεγάλης χωρητικότητας, υψηλής ταχύτητας και σε εκπληκτικές τιμές.

Kostas

Φυσικά και είναι ειρωνεία, πας να βγαλεις ένα τέτοιο κινητό με 64GB είναι απλά τραγικό αν και με τα specs που θα έχει δεν πιστευω να μείνουν στα 64GB, αν είναι δικαρτο και παίρνει και SD καλος, αλλα αν ειναι να χάσω μια κάρτα για τον SD δεν αξιζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Smartphones featured Realme

Η realme παρουσίασε το C67, μια συσκευή «Champion» με camera 108MP και επεξεργαστή Snapdragon 6nm

Το realme C67 προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, σε μια ελκυστική τιμή που ξεκινά από 209,90 €.

Smartphones Realme

realme C67: Με κάμερα 108MP και Snapdragon 685

Η realme έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αποστολές smartphones, πρόκειται να λανσάρει στις 6 Φεβρουαρίου, το smartphone C67.

Smartphones Apple iPhone Realme

H Realme παρουσιάζει το δικό της Dynamic Island στο C55

Με το βασικό χαρακτηριστικό των τελευταίων iPhone, το Dynamic Island κυκλοφόρησε το Realme C55, που περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αποκαλεί «Mini Capsule».