iPhone 13: Το 5G modem θα είναι της Qualcomm
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Σάββατο, 05/10/2019 · Χάρης Αναγνωστόπουλος
Η Realme ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της πραγματικό flagship killer και μάλιστα θα το διαθέσει και στις αγορές της Ευρώπης. Για την προώθηση του Realme X2 Pro η εταιρεία χρησιμοποιεί μία ιδιαίτερη τακτική. Αρχικά, αποκάλυπτε ένα νέο χαρακτηριστικό κάθε μέρα και τώρα συνεχίζει να μας βομβαρδίζει με πληροφορίες στο Twitter.
Μέσω της ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, μάθαμε ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης, θα υποστηρίζει την πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, και θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ.
📢You don't need headphones to hear the best sound quality with your realme X2 Pro
🤖Our best smartphone will allow you to enjoy an immersive experience thanks to Dual Stereo Speakers with Dolby Atmos and Certified Hi-Res Sound Quality.https://t.co/a2vwKml83N#realmeX2Pro pic.twitter.com/FMaUoWGKLR
— realme Europe (@realmeeurope) October 4, 2019
Τώρα η εταιρεία αποκάλυψε ότι το Realme X2 Pro θα διαθέτει Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio. Τα Reamle X, XT και X2 διαθέτουν Dolby Atmos αλλά ενεργοποιείται μόνο όταν κάποιος συνδέσει τα ακουστικά του στο smartphone. Με το νέο flagship της εταιρείας θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή ενισχυμένου ήχου και μέσω των ηχείων.
🔋Charging your phone completely in 35 minutes?
⚡️With realme X2 Pro, its possible thanks to its 50W SuperVOOC Flash Charge. The quickest charge in Europe.
More info: https://t.co/a2vwKm3xcf#FullSpeedFlagship #realmeX2Pro pic.twitter.com/nfs6vmFy0m
— realme Europe (@realmeeurope) October 3, 2019
Επιπλέον, η κατασκευάστρια είχε αναφέρει ότι το X2 Pro θα υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση 65W SuperVOOC 2.0. Ωστόσο, σε νεότερο tweet επιβεβαίωσε ότι το smartphone θα έχει 50W SuperVOOC Flash Charge και θα φορτίζει πλήρως σε 35 λεπτά.
Αναμένουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Επίσης, περιμένουμε ότι το Realme X2 Pro θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Redmi Κ40 Pro αποκαλύπτεται πλήρως και γίνεται το πρώτο K series smartphone της Xiaomi με Snapdragon 8 series.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εκτός από το Samsung A32 5G, υπάρχει πλέον και το απλό Α32, το οποίο απευθύνεται στις αγορές που το 5G δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες.
Πέμπτη, 25/02/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε EMUI 11 για το Huawei P30 Pro αλλά και το Huawei P30 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γαλλία.
Τιμή…. πέστε μας την τιμή του!!!😲😲😲😲