Realme X2 Pro: Θα έχει Snapdragon 855+ και τετραπλή κάμερα 64MP

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Realme, Xu Qi, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο smartphone με Snapdragon 855+. Το όνομα της συσκευής θα είναι Realme X2 Pro, θα κυκλοφορήσει και στις ευρωπαϊκές αγορές, και η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Η Realme προωθεί το smartphone με το σλόγκαν “full speed flagship” και πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμής που θα είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 855+ χρονισμένο στα 2,96GHz.

Το Realm X2 Pro θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια έχει τον 64MP Samsung GW1, η δευτερεύουσα είναι ultra wide-angle με οπτικό πεδίο 115 μοιρών, ακόμη υπάρχει ένας τηλεφακός και ένας portrait lens. Οι τέσσερις κάμερες μπορούν να πετύχουν 20x υβριδικό ζουμ.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ή εταιρεία αναφέρει στην επίσημη σελίδα της πως κάθε μέρα θα αποκαλύπτει και ένα χαρακτηριστικό του smartphone, μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου που ίσως να είναι η ημερομηνία παρουσίασης του smartphone.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Realme X2 Pro θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ανάλυση 1.080x2x400 pixels, αναλογία 20:9, waterdrop notch και κατά πάσα πιθανότητα in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το Realme X2 Pro όμως αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Οκτωβρίου 2019 14:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.