Redmi K20 Pro: Ο VP της εταιρείας διαφημίζει το slow motion της συσκευής με το #BottleCapChallenge

Τα Redmi K20 έχουν κυκλοφορήσει εδώ καιρό, και στις αγορές εκτός Κίνας διατίθενται με το όνομα Xiaomi Mi 9T, με την Pro έκδοση να βρίσκεται ακόμη σε αναμονή. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία δεν σταματά να προωθεί τις συσκευές με κάθε τρόπο.

Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro: Ο VP της εταιρείας διαφημίζει το slow motion της συσκευής με το #BottleCapChallenge

Αυτή τη φορά, ο αντιπρόεδρος της Xiaomi Global, Manu Kimar Jain, δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο προωθεί το Redmi K20 Pro διαφημίζοντας τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε αργή κίνηση και το spash proof coat.

Ο Jain εκμεταλλεύτηκε το #BottleCapChallenge, το οποίο είναι viral αυτή την εποχή χάρη στο Jason Statham, για να διαφημίσει τη συσκευή. Στο βίντεο χρησιμοποιεί ένα μπουκλαί που κάθε άλλο παρά κατάλληλο για το challenge θα το χαρακτήριζε κανείς.

Έχοντας το μπουκάλι πάνω στο τραπέζι τοποθέτησε ένα Redmi K20 Pro δίπλα και ξεκίνησε την εκτέλεση του challenge. Το όλο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα ενός άλλου K20 Pro στα 960fps. Spoiler alert για όσους δεν είδαν ακόμη το βίντεο, ο Jain δεν τα κατάφερε και έριξε το μπουκάλι πάνω στο smartphone κάνοντας το μούσκεμα.

Ο Jain δημοσίευσε το βίντεο χρησιμοποιώντας το #BottleCapChallenge, σημείωσε ότι η προσπάθεια του διαφέρει από τις άλλες, και τόνισε τη δυνατότητα slow motion εγγραφής και το splash proof coat του Redmi K20 Pro.

Στο τέλος ο Jain προσκάλεσε τους πάντες να κοινοποιήσουν το tweet αν θέλουν να τον δουν να προπαθεί ξανά. Το βίντεο είναι αρκετά εντυπωσιακό από άποψη ποιότητας, και σίγουρα ο τρόπος που σκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της Xiaomi Global να διαφημίσει τη συσκευή είναι ιδιαίτερος.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.