Smartphones

Redmi K40: “Flagship killer” με Snapdragon 888 και τιμή 380€

Η Redmi αναμένεται να ανακοινώσει το επερχόμενο flagship της K40, το οποίο θα προσφέρει Snapdragon 888 με τιμή μόλις 380 ευρώ. Η εταιρεία μας προετοιμάζει για το επερχόμενο μοντέλο μέσα από ένα poster, το οποίο μάλιστα μας αναφέρει πως η συσκευή θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, δηλαδή το Φεβρουάριο.

Μάλιστα, η ανακοίνωση αναφέρει (μέσω Google translate) ότι θα έρθει με τρομερή οθόνη, κάτι βέβαια που θα πρέπει να δούμε από κοντά. Δυστυχώς πέραν του teaser για την οθόνη και την επιβεβαίωση τιμής και Snapdragon 888, η εταιρεία δε μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Τον προηγούμενο μήνα είχαμε δει τις πρώτες live φωτογραφίες του Redmi K40, οι οποίες επιβεβαιώνουν τετραπλό σύστημα κάμερας, οθόνη flat με οπή για τη selfie κάμερα αλλά και stereo ήχο. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι το “flagship killer” θα έρθει με θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ τουλάχιστον μία έκδοση (αν όχι η βασική) θα έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου.

Η τιμή των 380 ευρώ (2999 yuan) προφανώς αφορά την αγορά της Κίνας, χωρίς να γνωρίζουμε σε τι τιμή θα έρθει Ευρώπη. Βέβαια, αν έρθει κάτω από 500 ευρώ, τότε και πάλι μιλάμε για το πιο οικονομικό μοντέλο με Snapdragon 888.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Επεξεργάστηκε την 11 Φεβρουαρίου 2021 11:56

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.