Redmi Note 9 Pro: Με τετραπλή κάμερα και punch hole σε concept renders

Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro: Με τετραπλή κάμερα και punch hole σε concept renders

Ο αντιπρόεδρος της Xiaomi, Manu Kumar Jain, και η Redmi Ινδίας, ανακοίνωσαν χθες μέσω μιας σειράς teaser ότι στις 12 Μαρτίου η κατασκευάστρια θα παρουσιάσει το Redmi Note 9. Ως τώρα έχουμε δει μερικά leaks, hints, και φήμες για τον σχεδιασμό του smartphone.

Πόσο πλησιάζει στον τελικό σχεδιασμό το concept;

Ο Ben Geskin, ένας γνωστός concept creator, δημιούργησε ένα render του Redmi Note 9, το οποίο βασίζεται σε όσα γνωρίζουμε έως τώρα. Στο render ο Geskin φαντάστηκε το smartphone με σχεδόν bezel-less οθόνη και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία.

Η πίσω πλευρά του Redmi Note 9 έχει τετράγωνο module με τέσσερις κάμερες, ακριβώς όπως αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία. Κάτω από το module των καμερών ο Geskin τοποθέτησε ένα διπλό flash. Επιπλέον, υπάρχει το λογότυπο της Redmi, όπως σε κάθε άλλο smartphone της εταιρείας.

Όπως είναι εμφανές, το Note 9 του Geskin δεν έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, όμως είναι ιδιαίτερα πιθανό να είναι ενσωματωμένος στο κουμπί απενεργοποίησης.

Επιπλέον, ένα τεχνολογικό blog, το 9TechEleven, δημοσίευσε μία “live” εικόνα του Redmi Note 9. Στην εικόνα βλέπουμε το Redmi Note 8 Pro στο οποίο η ιστοσελίδα έχει τροποποιήσει το module των καμερών.

Ως τώρα οι πληροφορίες που έχουμε για τα χαρακτηριστικά του Note 9 είναι μηδενικές αφού δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα leaks. Τέλος, δεν είναι γνωστό αν στις 12 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει και Pro έκδοση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.

Smartphones Redmi

Redmi Turbo 3: Διέρρευσε εικόνα – Απολαύστε τον σχεδιασμό

Η Redmi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα της σειρά smartphone Turbo στην Κίνα σύντομα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!