Smartphones

Renders του Samsung Galaxy S21 FE εμφανίζονται online

Μηδαμινές είναι οι εκπλήξεις που μας περιμένουν με την έλευση του Samsung Galaxy S21 FE, όπως προκύπτει από τα renders του. Διαφορές στο σχεδιασμό σε σχέση με το παρόν Galaxy S21 δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς.

Το πίσω κομμάτι που περιβάλλει την κάμερα του Samsung Galaxy S21 FE αναμένεται να είναι παρόμοιο, ή σχεδόν ίδιο με το Samsung Galaxy S21, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση της Fan Edition θα υπάρχει μικρότερο πάχος και τρεις κάμερες.

Για να γίνουν αντιληπτές οι διαφορές αυτές θα πρέπει κανείς να κρατήσει δίπλα δίπλα τα δύο smartphones, σύμφωνα με όσους σχολιάζουν τα renders που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας. Η έκδοση FE του Samsung Galaxy S21 αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του εξοπλισμού του.

Είναι προφανές ότι το Samsung Galaxy S21 FE θα ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από το μοντέλο S21. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε προσεχώς…

Σχόλια

  • Αναρωτιέμαι ποιο χαρακτηριστικό θα υποβαθμίσουν έναντι του S21 ώστε να το κάνουν κατώτερο αλλά παράλληλα ανώτερο του S20 FE.
    Το μόνο που μου στέκει κάπως είναι να διατηρήσει τις κάμερες του S20 FE και να βάλει τα 2GB ram παραπάνω και τον 888.
    Αν αντίστροφα βάλει τις κάμερες του S21 και τα +2GB ram αλλά διατηρήσει τον 865, τότε θα έχει σημαντικό μειονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού που θα φορά τον 888.
    Αν τέλος βάλει και τον 888 και τα 2GB ram και τις κάμερες του S21, τότε δεν μπορώ να βρω το χαρακτηριστικό στο οποίο θα είναι κατώτερο του S21.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.