Samsung Galaxy A10e: Επίσημο με Exynos 7884, 2GB RAM, 3.000mAh μπαταρία και τιμή 160 ευρώ

Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A10e: Επίσημο με Exynos 7884, 2GB RAM, 3.000mAh μπαταρία και τιμή 160 ευρώ

Πριν αρκετό καιρό η Samsung παρουσίασε τα νέα Galaxy A και δήλωσε πως θα κυκλοφορεί ένα νέο smartphone κάθε μήνα, και ως τώρα δεν μας έχει απογοητεύσει. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εμφανιστεί τόσες διαφορετικές εκδόσεις των συσκευών της σειράς Galaxy A που έχουμε χάσει το λογαριασμό.

Τώρα, η Samsung πρόσθεσε ένα ακόμη smartphone στη σειρά, το Samsung Galaxy A10e. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τη συσκευή αφού κατά καιρούς κυκλοφορούσαν διάφορα leaks.

Αρχικά, η διαφορά του Samsung Galaxy A10e από την κανονική έκδοση είναι ότι έχει μικρότερη οθόνη και μπαταρία, αλλά καλύτερη ανάλυση στη selfie κάμερα.

Το Samsung Galaxy A10e έχει οθόνη 5,83 ιντσών με teardrop notch. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Exynos 7884, 2GB μνήμη RAM, 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 3.000mAh μπαταρία. Το smartphone θα τρέχει One UI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Να σημειώσουμε, ότι μπορεί η εταιρεία να αποκάλυψε επίσημα το Samsung Galaxy A10e στην Αμερική, αλλά δεν ανέφερε όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μερικά από τα παραπάνω προέρχονται από leaks και τη καταχώρηση του smartphone στο Geekbench.

Η τιμή του Samsung Galaxy A10e στην Αμερική ξεκινάει στα $179 ή 160€. Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πότε το smartphone θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως ούτε προφανώς την τιμή του. Ωστόσο, κυκλοφορεί ήδη εδώ και 4 μήνες στην Ινδία οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε σύντομα στη χώρα μας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

2 gb ram το 2019…Δυο εφαρμογες θα ανοιγει και θα κρασαρει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.