Samsung Galaxy A33 5G: Διέρρευσαν (και) τα renders

, Samsung Galaxy A33 5G: Διέρρευσαν (και) τα renders

Μόλις την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι το Samsung Galaxy A33 5G θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα και σήμερα διέρρευσαν και τα renders του από το OnLeaks, δίνοντάς μας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του πολυαναμενόμενου smartphone.

Το Samsung Galaxy A33 5G μοιάζει με το Galaxy A32 4G. Έχει οθόνη Infinity-U Super AMOLED και διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες είναι τοποθετημένες με τρόπο που θυμίζει το Oppo Find X3 και το Find X3 Pro.

, Samsung Galaxy A33 5G: Διέρρευσαν (και) τα renders

Η οθόνη του Galaxy A33 5G έχει διαγώνιο 6,4″ και ανάλυση FullHD+, ενώ, σύμφωνα με το OnLeaks, θα πρέπει να περιμένουμε “πολύ βελτιωμένους και υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρες κάμερας” από τη Samsung αυτή τη φορά.

Ακόμα, το smartphone διαθέτει το κουμπί τροφοδοσίας και τον διακόπτη έντασης στο δεξιό πλαίσιο, με τη θύρα USB-C να βρίσκεται στο κάτω μέρος που πλαισιώνεται από το μικρόφωνο και το ηχείο. Πλέον δεν υπάρχει η υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών που υπήρχε στα Galaxy A32 4G και 5G.

, Samsung Galaxy A33 5G: Διέρρευσαν (και) τα renders

Το Galaxy A33 5G έχει πάχος 8,1 mm (9,7 mm με το εξογκωματάκι της κάμερας) και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές Ιανουαρίου 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.