Smartphones

Samsung Galaxy A34 and A54: Διέρρευσαν οι τιμές

Tελευταίες διαρροές θέλουν τα Samsung Galaxy A34 και Galaxy A54 να μην είναι πλέον τόσο προσιτά όσο οι προκάτοχοί τους. Αυτά είναι ιδιαιτέρως κακά νέα αφού συγκεκριμένα η σειρά Α5* είναι η πιο δημοφιλής της εταιρείας.

Ο χρήστης του Twitter SnoopyTech, γνωστός για τις διαρροές του αναφορικά με τα προϊόντα της Samsung, δίνει σαφή στοιχεία για το πόσο ακριβότερες θα είναι οι δύο συσκευές, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Το Galaxy A54 πιθανότατα θα στοιχίζει από 519 ευρώ, τη στιγμή που το Α53 κόστιζε 449 ευρώ. Ακόμα, το Galaxy A34 κοστολογείται στα 419 ευρώ, ενώ πέρυσι κόστιζε 50 ευρώ λιγότερα. Η ίδια αύξηση ισχύει και για το φθηνότερο Galaxy A14,  το οποίο φέρεται να κοστίζει 219 ευρώ.

Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση της τιμής για τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας που προορίζονται για αγοραστές που θέλουν μεν ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολλά.

Όσον αφορά τις ΗΠΑ, οι τιμές εκεί δεν έχουν διαρρεύσει αλλά πιθανότατα θα ισχύουν αντίστοιχες αυξήσεις. Βέβαια, η Samsung ίσως ρίξει τις τιμές απότομα μετά από κάποιες εβδομάδες κυκλοφορίας.

Η εταιρεία δεν έχει πει επίσημα τίποτα για την ανακοίνωσή της, αλλά τα Galaxy A54 και A34 θα μπορούσαν να γίνουν επίσημα την επόμενη εβδομάδα, στις 15 Μαρτίου.

Επεξεργάστηκε την 8 Μαρτίου 2023 11:53

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.