Samsung Galaxy A51 και A71: Λαμβάνουν χαρακτηριστικά κάμερας των S20 μέσω update

Η Samsung έχει ξεκινήσει και προσθέτει στα οικονομικότερα smartphones της διάφορα χαρακτηριστικά των flagship έξυπνων τηλεφώνων της. Αν και η εταιρεία συνηθίζει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά των καμερών της σειράς S στα Note, αυτή τη φορά επέλεξε να δώσει στους κατόχους των Samsung Galaxy A51 και A71 μερικές από τις δυνατότητες των Galaxy S20.

Flagship λειτουργίες κάμερες σε οικονομικά smartphones

Με τη νεότερη ενημέρωση που λαμβάνουν αυτήν τη στιγμή τα Galaxy A51 και A71 η εταιρεία βελτιώνει θέματα σταθερότητας των smartphones, καθώς και την ασφάλεια τους.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό κομμάτι της συγκεκριμένης ενημέρωσης είναι ότι πλέον τα Samsung Galaxy A51 και A71 θα έχουν τρεις λειτουργίες που βρίσκουμε στα flagship smartphones Galaxy S20.

Συγκεκριμένα, τα Galaxy A51 και A71, μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης τους μπορούν να χρησιμοποιούν λειτουργίες και χαρακτηριστικά όπως το Night Hyperlapse, τα My Filters, και το εντυπωσιακό Single Take της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας, το οποίο επιτρέπει την εγγραφή βίντεο και τη λήψη φωτογραφιών με αυτόματη εφαρμογή των ενεργών φίλτρων.

Μετά από τη διάθεση των συγκεκριμένο χαρακτηριστικών στα Samsung Galaxy A51 και A71, θεωρούμε δεδομένο ότι η Samsung επικεντρώνεται στην εξέλιξη των φωτογραφικών ικανοτήτων των smartphones της, ακόμα και σε αυτά που ανήκουν στις πιο οικονομικές σειρές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουλίου 2020 19:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.