Games

SEGA Astro City Mini: Το φορητό arcade με 36 παιχνίδια!

Με τις mini εκδόσεις κλασσικών κονσολών, όπως τα Nintendo Classic και Super Nintendo Classis να έχουν κερδίσει τις καρδιές των gamers, κυρίως λόγω της νοσταλγίας, αρκετές εταιρείες όπως οι Sony, SEGA και ATARI προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, όχι όμως με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η SEGA ανακοίνωσε τη νεότερη mini έκδοση, μετά το εκνευριστικά μικρό Game Gear Micro και το Mega Drive Mini, η οποία είναι ένα φορητό arcade τσέπης. Το Astro City Mini περιλαμβάνει έξι πλήκτρα, αναλογικό μοχλό και έχει ενσωματωμένη LCD οθόνη. Η συσκευή έχει δύο USB θύρες, ώστε οι παίκτες να συνδέουν χειριστήρια ή fight sticks.

Το Astro City Mini τροφοδοτείται από θύρα micro-USB και προσφέρει και έξοδο HDMI. Από τα 36 παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται, μόνο τα παρακάτω έχουν επιβεβαιωθεί:

Alien Syndrome
Alien Storm
Golden Axe
Golden Axe: Revenge of Death Adder
Colums II
Dark Edge
Tant R
Virtua Fighter
Fantasy Zone
Altered Beast

Το φορητό arcade είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Ιαπωνία, χωρίς να γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές. Η τιμή της είναι αυτή τη στιγμή περίπου στα 105 Ευρώ, όχι δηλαδή και η πιο οικονομική συσκευή της αγοράς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουλίου 2020 19:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.