Samsung Galaxy A54 5G: Τα πάντα για τη μπαταρία

Το Samsung Galaxy A54 5G προσφέρει μια εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. O προκάτοχός του είχε ήδη πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά το νέο μοντέλο βελτιώνει κι άλλο τις συνθήκες.

Η διάρκεια της μπαταρίας του A53 ήταν μιάμιση έως δύο ημέρες ανάλογα με τη χρήση. Η Samsung, τώρα, υποστηρίζει πως του A54 μπορεί να κρατήσει περισσότερες από δύο ημέρες σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών τους.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000 mAh, ίδια με τα περυσινά μοντέλα. Οποιεσδήποτε αλλαγές στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των τηλεφώνων προκαλούνται πιθανότερα από άλλους παράγοντες, όπως η βελτιστοποίηση λογισμικού ή το επίπεδο απόδοσης ενέργειας που συνοδεύει τα chipset.

Να σημειώσουμε ότι το Samsung Galaxy A54 5G δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ούτε αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Ακόμα, όπως και το μοντέλο του 2022, έχει μέγιστη ταχύτητα φόρτισης 25W και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στο κουτί.

Επεξεργάστηκε την 7 Απριλίου 2023 7:15

Σχόλια

  • δεν ξερω αν εμενα μου βγηκε προβληματικο αλλα μετα απο τρεις μερες στα χερια μου θελω να το επιστρεψω πισω διοτι η μπαταρια δεν κραταει ουτε μιση μερα μετα απο πληρη φορτιση!!!απαραδεκτο.καποιοι λενε οτι στρωνει...μετα απο καποιες φορτισεις και κραταει 1,5 μερες...αλλα να το ρισκαρω?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.