Samsung Galaxy A73: Ίσως κυκλοφορήσει με κινεζική οθόνη OLED

, Samsung Galaxy A73: Ίσως κυκλοφορήσει με κινεζική οθόνη OLED

Αν και μέχρι στιγμής παρέχει όλες τις οθόνες που βρίσκονται στις συσκευές Galaxy, φήμες θέλουν τη Samsung να στρέφεται σε κατασκευαστή από την Κίνα για τη σειρά Galaxy A73 προκειμένου να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους της.

Σύμφωνα με έκθεση από τον ιστότοπο της Νότιας Κορέας TheElec, η Samsung και ο κατασκευαστής οθονών BOE ήδη σχεδιάζουν μαζί οθόνες για το τηλέφωνο Galaxy A73 που θα κυκλοφορήσει το 2022. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην έκθεση, εκτός από τον ΒΟΕ, αναφέρεται και η κινεζική εταιρεία CSOT.

Ακόμα, βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για αυτή τη συνεργασία και είναι πιθανό η Samsung να αξιολογεί την ποιότητα των οθονών OLED που κατασκευάζονται από τις δύο κινεζικές εταιρείες προκειμένου να τις χρησιμοποιήσει πιθανώς στη σειρά Galaxy A που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ειναι αποριας αξιο πως η σαμμυ ειναι διατεθειμένη να παραχωρησει ενα απο τα κυριοτερα καμαρια της για το κερδος…Δηλαδη μετα πώς θα ανταγωνιστει τα φθηνοτερα xiaomi με παρομοια χαρακτηριστικά..?Το ui?σιγαα ολοι εχουν παρει χαμπαρι οτι ειναι αρκετα καλο και το miui οποτε γιατι να επιλεξουν το ακριβοτερο μεσαιας κατηγοριας samsung με κινεζικη οθονη?Ναι ΒΟΕ βαζουν και στα Iphone τ ξερω μην μ πει κανεις καλα ειναι ..μου ειναι αδιαφορο …πανελ του iphone 12 ΔΕΝ θα ειναι σε καμια περιπτωση ιδιο με αυτο σειρας Α…csot εχει για μαμα τη Tcl με οτι σημαινει για το σημερα αυτο…

Chris_BMW

Η Samsung και η LG φτιάχνουν τις οθόνες του I phone 12.
Είχε ανατεθεί στην BOE πλην όμως απέτυχαν στα στάνταρ που έθεσε η Apple και διακόπηκε η συνεργασία εν τη γένεση της .
Το ίδιο ισχύει και για το 13 . Όμως φαίνεται πως η Apple έχει αναθέσει στην BOE τη προμήθεια οθονών σε refurbish δωδεκαριά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.