Samsung Galaxy A90: Νέα renders θηκών αναιρούν όσα γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό της συσκευής

Samsung Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Νέα renders θηκών αναιρούν όσα γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό της συσκευής

Την εμφάνιση τους έκαναν μερικά renders του Samsung Galaxy A90, τα οποία ενδεχομένως αποκαλύπτουν τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής, αλλά σίγουρα ανερούν όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Αρχικά, προηγούμενες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy A90 να έχει slider με περιστρεφόμενη κάμερα, όπως το Galaxy A80. Ωστόσο τα renders τις αναιρούν και δείχνουν ότι το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τρεις πίσω κάμερες σε κάθετη διάταξη στο κέντρο της συσκευής.

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί λεπτομέρειες για τις κάμερες του Samsung Galaxy A90, αλλά σύμφωνα με φήμες το module θα φιλοξενεί την κύρια στα 48MP, 12MP ή 8MP δεύτερη κάμερα, και η τρίτη θα είναι στα 5MP.

Samsung Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Νέα renders θηκών αναιρούν όσα γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό της συσκευής

Στην μπροστινή πλευρά οι φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy A90 να έχει Infinity-U οθόνη, κάτι που τα renders αναιρούν. Αν και υπάρχει πιθανότητα η Samsung να διαλέξει να εξοπλίσει τη συσκευή με punch hole.

Τον Μάιο είχαμε δει ένα leak το οποίο ήθελε το Samsung Galaxy A90 να έχει pop-up selfie κάμερα στην αριστερή πλευρά. Επιπλέον, στα τωρινά renders μπορούμε να δούμε μία σκιά στην πάνω πλευρά κεντρικά της οθόνης. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι η εγκοπή του pop-up μηχανισμού της selfie κάμερας.

Ακόμη, τα renders αποκαλύπτουν ότι το Samsung Galaxy A90 θα έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κατά τα άλλα προηγούμενο leak θέλει την Samsung να κυκλοφορεί και 5G έκδοση της συσκευής, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, και θα τρέχει One UI βασισμένο στο Android 9 Pie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Αν είναι έτσι μάλιστα…τώρα μιλάμε σωστά. & με Snapdragon 855 θα είναι υπερτούμπανο. Πιο δυνατό (έστω & στις λεπτομέρειες) & απ’ το S10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Το Galaxy AI στα Samsung Galaxy S23, Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5

Το Galaxy AI φέρνει νέες τεχνολογικές δυνατότητες στον χρήστη, με καινοτόμες λειτουργίες όπως διαδραστική αναζήτηση με το “Κύκλωσε για αναζήτηση στο Google”.

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.