Samsung Galaxy A90: Θα ανακοινωθεί στις 10 Απριλίου;

Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Θα ανακοινωθεί στις 10 Απριλίου;

Galaxy A90, Samsung Galaxy A90: Θα ανακοινωθεί στις 10 Απριλίου;

Η Samsung, ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει μία νέα συσκευή στις 10 Απριλίου και πολλοί κάνουν λόγο, πως έρχεται η ώρα για το Samsung Galaxy A90. Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η Samsung Mobile ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί το “A Galaxy Event” στις 10 Απριλίου. Ωστόσο, στο Tweet δεν δίνονται πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο προϊόν και το όνομα του.

Δεδομένου ότι οι φήμες και οι “διαρροές” πάνε κι έρχονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το Samsung Galaxy A90, είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί επίσημα εκείνη την ημέρα. Αυτό που ακούγεται, είναι πως η παρουσίαση θα γίνει online, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν για τα προϊόντα της σειράς Galaxy A.

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε ενημερώσει για την διαρροή του ονόματος του Galaxy A90, στην ιστοσελίδα της Samsung USA. Εξ’όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Samsung Galaxy A90, θα είναι μία πολύ δυνατή συσκευή η οποία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει το mobile gaming. Για να μπορεί να υποστηρίξει αυτή του την ιδιότητα το Galaxy A90, αναμένεται να έχει δυνατή μπαταρία, ενώ σύμφωνα με leaks που είχαμε, όλα δείχνουν πως θα φέρει pop-up κάμερα.

Από τον Αύγουστο του 2018, η Samsung έχει κατοχυρώσει το νέο της smartphone με κωδική ονομασία  SM-A905F. Τα χρώματα που λέγεται πως θα κυκλοφορήσει, είναι το μαύρο, το χρυσό και το ασημί (τα στάνταρ χρώματα στα οποία είχε κυκλοφορήσει και το Galaxy A9), αυτό όμως δεν αποκλείει την πιθανότητα κυκλοφορίας και σε περισσότερα χρώματα.

Όσον αφορά την χωρητικότητα, λέγεται πως θα κυμανθεί στα 128GB αποθηκευτικού χώρου με την μνήμη RAM να είναι στα 6/8GB.

Στο teaser του Tweet της Samsung, βλέπουμε τρεις συσκευές αντί για μία. Αυτό ίσως σημαίνει ότι μαζί με το Galaxy A90 θα δούμε και δύο ακόμη smartphones.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mixalis

Είμαι προφήτης πριν μια βδομάδα έγραψα σε σχόλιο (Γιατί να μη βγάλουν συσκευή που μα έχει κάμερα από πάνω που θα βγαίνει υδραυλικα) και έγινε… Τέλος πάω να παίξω joker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.