Samsung Galaxy A90: Θα υποστηρίζει 45W ταχυφόρτιση, θα έχει 5G και θα ανήκει στη σειρά Galaxy R;

Λοιπόν η ιστορία της σειράς Galaxy A είναι λίγο περίεργη. Αρχικά, η Samsung ανακοίνωσε ότι σταματάει τη σειρά J και ότι οι συσκευές της σειράς θα βγαίνουν πλέον υπό το brand της σειράς A. Έπειτα, η εταιρεία παρουσίασε αρκετές συσκευές της σειράς και δήλωσε ότι θα βγάζει στην αγορά ένα Galaxy A τον μήνα.

Όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δει να κυκλοφορούν φήμες, επίσημες πληροφορίες και smartphones της σειράς Galaxy A. Επίσης, εδώ και μήνες ακούμε για ένα ακόμη τηλέφωνο της σειράς γύρω από το οποίο επικρατεί μεγάλο μυστήριο. Αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy A90, για το οποίο κυκλοφορούν μόνο φήμες και ανεπιβεβαίωτα leaks.

Ξαφνικά ο OnLeaks έρχεται από το πουθενά να τα γκρεμίσει όλα. Πρώτα από όλα, ο leakster κάνει ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με τις πηγές του δεν θα υπάρχει A90.

Λίγο αργότερα, ο OnLeaks συμπλήρωσε ότι η συσκευή που όλοι αποκαλούν Samsung Galaxy A90 με κωδικό μοντέλου SM-A90X κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελεί το πρώτο smartphone μιας νέας σειρά με το όνομα Galaxy R.

Ο leakster συνέχισε αναφέροντας ότι αυτή τη στιγμή η εταιρεία ετοιμάζει δύο συσκευές της σειράς Galaxy R. Και οι δύο θα έχουν μεγάλες οθόνες και τριπλή κάμερα. Επίσης, η μία από αυτές θα υποστηρίζει 5G και η άλλη θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην κάμερα.

Ήδη υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πρώτο 5G midrange. Αν ο OnLeaks έχει δίκιο, τότε η Samsung θα βγάλει όντως μία σειρά mid-range smartphones υπό το όνομα Galaxy R, η οποία θα προσφέρει αξιόλογα specs και θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τα flagship της, τα Galaxy S.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές, τα πρώτα τηλέφωνα της σειράς Galaxy R θα υποστηρίζουν 45W γρήγορη φόρτιση, ένα ιδιαίτερα top-end χαρακτηριστικό για να το κουβαλάει μία mid-range συσκευή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουνίου 2019 10:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.