Smartphones

Samsung Galaxy F41: Πέρασε από το GeekBench, έρχεται με Exynos 9611

Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει επικεντρωθεί μόνο σε δύο σειρές της στη mid-range και entry-level κατηγορία, τις Galaxy A και Galaxy M. Όπως φαίνεται όμως, η εταιρεία ετοιμάζει μία νέα σειρά στη μεσαία κατηγορία, τουλάχιστον σύμφωνα με μία νέα συσκευή που πέρασε από το GeekBench.

Το Samsung Galaxy F41, με ονομασία μοντέλου SM-F415F, πέρασε λοιπόν από το benchmark app, αποκαλύπτοντας μας τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή. Η νέα πρόταση της Samsung έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 9611, ο οποίος θα συνοδεύεται, τουλάχιστον σε μία έκδοση, από 6GB μνήμης RAM. Το Galaxy F41 συγκέντρωσε 348 πόντους στο single-core και 1.399 πόντους στο multi-core test.

Όπως θα περιμέναμε, η συσκευή τρέχει την έκδοση Android 10 του λειτουργικού συστήματος της Google. Αν και δε γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, σύμφωνα με πηγές η νέα σειρά της Samsung θα επικεντρώνεται στην καλή κάμερα στη μεσαία κατηγορία, αφήνοντας το design και την οθόνη που προσφέρει η σειρά Galaxy A. Η σειρά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή
Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.