Smartphones

Samsung Galaxy Fold 2: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του και θα κοστίζει πάνω από 2.000 Ευρώ

Μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας από το Unpacked 2020 event, όπου και θα δούμε τα Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 5G και Galaxy Fold 2, όμως οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με το τελευταίο μάλλον δεν είναι και οι πιο ενθαρρυντικές.

Αν και έχουμε ακούσει πως το Galaxy Fold 2 αναμένεται να έρθει με οικονομικότερη τιμή από ότι το αρχικό μοντέλο, μία νέα αναφορά μας κάνει να χάνουμε λίγο τις ελπίδες μας. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster @Ricciolo1 η τιμή του Galaxy Fold 2 θα είναι πάνω από 2.000 Ευρώ, όσο δηλαδή και η τιμή του αρχικού μοντέλου. Όμως, δε γνωρίζουμε αν αυτή η τιμή αφορά τη βασική έκδοση ή αν θα κυκλοφορήσουν παραπάνω από μία εκδόσεις.

Επίσης, βάση πάντα της παραπάνω αναφοράς, η συσκευή θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ο Ricciolo αναφέρει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ μπορεί να καθυστερήσει ακόμα παραπάνω αν υπάρξει νεότερο πρόβλημα στην παραγωγή της επόμενης γενιάς foldable.

Αυτό που περιμένουμε από το Galaxy Fold 2 είναι μεγαλύτερη εξωτερική και εσωτερική οθόνη 6.53 ιντσών και 7.7 ιντσών αντίστοιχα, με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120Hz και στις δύο οθόνες. Επίσης, δε θα υπάρχει το notch του αρχικού μοντέλου, παρά μόνο μία οπή στο εσωτερικό με μικρότερα bezel.

Επεξεργάστηκε την 6 Ιουλίου 2020 11:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.