Smartphones

Samsung Galaxy J7+: Εμφανίζεται online με διπλή κάμερα στην πλάτη

Δύο προωθητικά πόστερ του Samsung Galaxy J7+ έκαναν την εμφάνισή τους σε Ταϊβανέζικο blog, στα οποία ξεχωρίζει η διπλή κάμερα στην πλάτη της συσκευής.

Στις εικόνες εμφανίζεται μια συσκευή με διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη με αισθητήρες 13 και 5MP.

Απ’ότι φαίνεται το Galaxy J7+ θα έρχεται με έναν ευρυγώνιο φακό κι έναν τηλεφακό. Πιθανότατα ο φακός θα βρίσκεται στη μονάδα των 5MP. Η κάμερα selfie έρχεται με ανάλυση 16MP.

Η συσκευή έρχεται με φυσικό home key, το οποίο πιθανότατα λειτουργεί και σαν αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος.

Από προηγούμενες φήμες γνωρίζουμε ότι το Galaxy J7+ θα έρχεται με Super AMOLED οθόνη 5.5 ιντσών, τον Exynos 7870 για SoC, RAM στα 4GB και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Η μπαταρία του θα έρχεται με χωρητικότητα 3.000mAh και αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Θα διατίθεται σε μαύρο, ροζ και χρυσό χρώμα.

Πηγή

Σχόλια

  • Ουσιασρικα απομυθοποιειται το note 8 καθως ενα απο τα δυο feaututes του (το ενα η διπλη καμερα κ το αλλο το πενακι ) , θα ειναι διαθεσιμο συντομα στα mid range phones τους.... οποτε γτ τα 1029? Food for thought...

  • @bezilys. Ουδεποτε ισχυριστηκα οτι θα ειναι η ιδια. Απλα οταν το 2017 παρουσιαζεις στη ναυαρχιδα σου ενα feauture σαν αυτο της διπλης καμερας κ το αλλο ειναι το καθιερωμενο πενακι ε κ ζητας πανω απο 1000αρικο κ το πετας μετα σε lower mid-range σειρα αναιρεις την καινοτομια του πρωτου απο αποψη μαρκετινγκ. Εγω πχ αν το σκεφτομουν μια και δυο φορες αν αγοραζα τη ναυαρχιδα λογω αρχικης τιμης εστω κ με ενα επιπλεον κοστος τωρα θα το σκφτω 3 και 4 παραπανω εφοσον πανε τα feauturακια σε και σε κατωτερες κατηγοριες. Δλδ οι λογοι που ΙΣΩΣ να με ωθουσαν στην αγορα κανουν φτερα σιγα σιγα.... δεν λεω καλο εινια ν ειναι πιο spec rich μια συσκευη των κατωτετερων τιμολογιακων κατηγοριων αλλα οκ νιωθεις κ ενα ιχνος κοροιδιας σαν πελατης οταν την ιδια χρονια τλχστν δεν κρατας ενα feature αποκελιστικα για τη premium ( τιμολογιακα παντα ) σειρα ....

  • @NtinosMD γενικώς καμία συσκευή δεν αξίζει τόσα ότι και να έχει πάνω της. Με τοσα λεφτά περνεις επεγελματικο υπολογιστή!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.