Smartphones

Samsung Galaxy M21: Έρχεται Ευρώπη με μπαταρία 6000 mAh

To Samsung Galaxy M21 ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του πορεία συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε το Μ20, με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, mid range χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Ένα από τα στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού του που ξεχωρίζει είναι η μπαταρία χωρητικότητας 6000 mAh. Θα θέλαμε να κυκλοφορήσει και Ελλάδα.

To γεγονός ότι το Samsung Galaxy M21 εμφανίστηκε στο επίσημο γερμανικό site της εταιρείας πυροδότησε τη σχετική φημολογία γύρω από την επικείμενη ευρωπαϊκή κυκλοφορία του νέου μοντέλου, το οποίο είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από την αγορά της Ινδίας. Από όλες τις πηγές, πάντως, θεωρείται σίγουρο ότι η πολιτική της εταιρείας είναι ίδια με το προηγούμενο μοντέλο, το οποίο τελικά ήρθε Ευρώπη σε προσιτή τιμή. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση του Samsung Galaxy M21, γίνεται λόγος για ενδεικτική τιμή πώλησης στα 189 ευρώ στις ευρωπαϊκές αγορές όπου θα κυκλοφορήσει.

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy M21 είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, σε ανάλυση Full HD+, με επεξεργαστή Samsung Exynos 9611, ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 10 nm, με 4 πυρήνες Cortex A73 στα 2.3 GHz και άλλους 4 Cortex A53 στο 1.7 GHz. Υπάρχουν εκδόσεις με μνήμη RAM 4 ή 6 GB και εσωτερική μνήμη 64 και 128 GB αντίστοιχα. Η πίσω κάμερα είναι τριπλή στα 48, 8 και 5 Megapixels, με την μπροστινή να έχει φακό 20 Megapixels.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Μαρτίου 2020 7:47

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.