Samsung Galaxy Note 10+ 5G: Διέρρευσαν press images από την Verizon

Note 10+ 5G, Samsung Galaxy Note 10+ 5G: Διέρρευσαν press images από την Verizon

Η Galaxy Note 10 σειρά πλησιάζει και χθες επιβεβαιώθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένου ότι δεν θα υπάρχει υποστήριξη 3.5mm audio jack ακουστικών και ότι η κάμερα θα αποδίδει καλύτερα σε low-light συνθήκες.

Σήμερα, κυκλοφόρησαν τα πρώτα press images της Verizon για την Galaxy Note 10+ 5G έκδοση. Οι φωτογραφίες δείχνουν την μπροστινή όψη του Note 10+ και την πλάτη του απλού Note 10. Όπως γνωρίζουμε ήδη από άλλες πηγές θα υπάρχει punch hole στο κέντρο της οθόνης το οποίο θα κρύβει την front facing κάμερα και κάμερα κάθετης τριπλής διάταξης στην πλάτη του Note 10.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το Note 10+ 5G θα έχει 12GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από τα 512GB και θα φτάνει έως το 1TB. Άγνωστο όμως παραμένει αν η συσκευή θα υποστηρίζει κάποιου είδους κάρτα SD.

Το τηλέφωνο θα έχει 6.8 ιντσών οθόνη με ανάλυση QHD+, in-display fingerprint scanner όπως η οικογένεια S10 και Sound on Display τεχνολογία. Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Exynos 9825 ή ο Snapdragon 855 ανάλογα με την περιοχή. Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ίσως ενσωματωθεί και ο Snapdragon 855+. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.300mAh και θα υποστηρίζει μέχρι 45W fast charging τεχνολογία, για να επωφεληθεί όμως ο χρήστης από αυτήν την τεχνολογία θα πρέπει να αγοράσει τον κατάλληλο φορτιστή επιπλέον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.