Samsung Galaxy Note 10: Θα φοράει τον Snapdragon 855+;

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα φοράει τον Snapdragon 855+;

Η Qualcomm αποκάλυψε προχθές τον Snapdragon 855+ ο οποίος δίνει έμφαση στο mobile gaming και αρκετοί ίσως θεώρησαν ότι θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην πολυσυζητημένη σειρά της Samsung, Note 10. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και η Note 10 σειρά θα ενσωματώνει τον προκάτοχο Snapdragon 855.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Θα φοράει τον Snapdragon 855+;

Παρόλο που αυτή είναι μία απογοητευτική πληροφορία, αν επιβεβαιωθούν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της Galaxy Note 10 σειράς, τότε σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με ένα “τέρας” smartphone. Επίσης, η Ευρωπαϊκή έκδοση των Note 10 θα ενσωματώνει τον Exynos 9825, με τον οποίο εμφανίστηκε στο Geekbench.

Στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες αποκαλύφθηκαν αρκετές πληροφορίες, όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας και κυκλοφόρησαν τα πρώτα επίσημα press renders καθώς και το πρώτο επίσημο teaser video.

Η Galaxy Note 10 σειρά αναμένεται να αποτελείται από δύο 4G LTE και δύο 5G εκδόσεις των Note 10 και Note 10 Pro. Η Note 10 5G έκδοση θα έχει τρεις επιλογές αποθηκευτικού χώρου ξεκινώντας από τα 256GB.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τώρα αναμένεται να δούμε RAM που ξεκινάει από τα 8GB και θα φτάνει μέχρι 12GB. Η οθόνη θα είναι τύπου Super AMOLED και θα έχει μέγεθος 6.69 ίντσες ενώ το Note 10 Pro μάλλον θα ενσωματώνει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης, στην οθόνη αναμένεται να ενσωματωθούν τεχνολογίες όπως in-display fingerprint scanner και Sound on Display. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.170mAh και ίσως υποστηρίζει ταχεία φόρτιση έως 45W με την αγορά κατάλληλου φορτιστή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.