Samsung Galaxy Note 10 5G: Θα έχει 3 επιλογές αποθηκευτικού χώρου

Galaxy Note 10 5G, Samsung Galaxy Note 10 5G: Θα έχει 3 επιλογές αποθηκευτικού χώρου

Η ημερομηνία αποκάλυψης των Samsung Galaxy Note 10 πλησιάζει και οι πληροφορίες που έρχονται στο διαδίκτυο δεν έχουν σταματημό. Σήμερα, μία νέα αναφορά αποκάλυψε ότι το Samsung Galaxy Note 10 5G θα αποτελείται από τρεις εκδόσεις όσον αφορά το χώρο αποθήκευσης. Πιο συγκεκριμένα το τηλέφωνο θα διαθέτει 256GB, 512GB ή 1TB και θα ενσωματώνει 12GB μνήμη RAM.

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει στην αγορά Note 10 τα οποία θα υποστηρίζουν τόσο το 4G LTE δίκτυο όσο και το νεοσύστατο 5G. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 5G έκδοση του θα μοιάζει πάρα πολύ με την Galaxy Note 10+ έκδοση και αναμένεται να είναι exclusive συσκευή της Verizon στις ΗΠΑ.

Το Note 10 5G θα αποτελείται από μία οθόνη 6.75 ιντσών τύπου Super Amoled με πάρα πολύ μικρά bezels και pounch hole το οποίο θα κρύβει τη selfie κάμερα. Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855 και θα συνοδεύεται όπως προαναφέρθηκε από 12GB RAM. Στο πίσω μέρος θα ενσωματωθεί τριπλή κάμερα η οποία θα αποτελείται από 12MP κύριο φακό, μία 12MP telephoto camera η οποία θα έχει 2x οπτικό zoom και μία 16MP ultra-wide camera. Επιπλέον, στο πίσω μέρος θα τοποθετηθεί και ένας ToF φακός

.Galaxy Note 10 5G, Samsung Galaxy Note 10 5G: Θα έχει 3 επιλογές αποθηκευτικού χώρου

Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από μία μπαταρία χωρητικότητας 4.170mAh,  η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και 45W ταχεία φόρτιση. Δυστυχώς όμως το πακέτο της αγοράς θα ενσωματωθεί ένας 25W ταχυφορτιστής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Note 10 σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου με τιμή που ξεκινάει από τα 999 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.