Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν νέα screen protectors

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν νέα screen protectors

Η Galaxy Note 10 σειρά της Samsung αναμένεται να αποκαλυφθεί σε έναν μήνα ακριβώς στην Νέα Υόρκη και με την αποκάλυψη να πλησιάζει, οι φήμες και τα leaks αυξάνονται όλο και περισσότερο. Σήμερα, ο γνωστός leakster, Ice Universe αποκάλυψε φωτογραφίες των screen protectors των Note 10 και Note 10+.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν νέα screen protectors

Σύμφωνα με αυτά, η σειρά θα ενσωματώνει punch hole σαν αυτό της σειράς Galaxy S10, αυτό όμως θα τοποθετηθεί στο κέντρο της οθόνης. Εσωτερικά αναμένεται να ενσωματωθεί είτε ο Snapdragon 855 είτε ο Exynos 9825 της Samsung. Η μνήμη RAM θα ξεκινάει από 8GB και θα φτάνει μέχρι 12GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128GB και θα φτάνει μέχρι 1TB.

Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10: Διέρρευσαν νέα screen protectors

Στα της κάμερας τώρα, αναμένεται να δούμε τετραπλή διάταξη, η οποία θα αποτελείται από ToF αισθητήρα, μία 12MP wide, έναν 12MP τηλεφακό και μία 16MP ultra-wide. Η σειρά θα ενσωματώνει ταχεία φόρτιση στα 25W με τον ασύρματο φορτιστή ίσως να αγγίζει τα ίδια επίπεδα φόρτισης.

Φυσικά, το σήμα κατατεθέν της σειρά, το S-Pen δεν αναμένεται να απουσιάζει και από την νέα σειρά smartphone της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Samsung Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10: Αποκτά το One UI 4 beta που βασίζεται σε Android 12

Η Samsung συγκεντρώνει δοκιμαστές One UI 4 beta για τα Galaxy S10, Galaxy S10 5G, Galaxy S10e και Galaxy S10+ στη Νότια Κορέα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software Android 11 Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Note 10 series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 11

Η Samsung ξεκίνησε τη σταδιακή αναβάθμιση σε Android 11 για τα Galaxy Note 10 και Note 10+ στις αγορές της Ευρώπης.

Software featured Galaxy S10 Samsung

Αυτά είναι όλα τα Samsung που θα λάβουν Android 11 αναβάθμιση [Ευρώπη]

Η Samsung έδωσε το χρονοδιάγραμμα του πότε θα λάβουν όλα τα tablet και smartphone της εταιρείας τη νέα αναβάθμιση Android 11 στην Ευρώπη.