Samsung Galaxy Note 10+: Θα μπορούσε να έχει θύρα ακουστικών [βίντεο]

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Note 10+ και η συσκευή έπεσε στα χέρια του γνωστού YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τη συσκευή και να εξετάσει αναλυτικά το hardware που κρύβει στο εσωτερικό της.

Το JerryRigEverything πρόλαβε το iFixit που αποκάλυψε πως το Samsung Galaxy Note 10+ δεν επισκευάζεται εύκολα. Ο κατά κόσμον Zack επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της ιστοσελίδας αναφέροντας ότι μέσα στο smartphone υπάρχει ένα cell layer το οποίο μπορεί να κάνει όλο το smartphone να εκραγεί.

Ο JerryRigEverything επιβεβαίωσε την ύπαρξη του ειδικού μικρού πηνίου ασύρματης φόρτισης το οποίο βοηθά στην αναπλήρωση ενέργειας του S Pen. Το Galaxy Note 10+ φορτίζει το S Pen με πιο αργούς ρυθμούς, σε σύγκριση με το Note 9, αλλά το stylus διαθέτει μία νέα τεχνολογία μπαταρίας η οποία επεκτείνει την αυτονομία του στις 10 ώρες.

Επιπλέον, ο Zack τόνισε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να προσθέσει κλασική θύρα ακουστικών στο Galaxy Note 10+ αν ήθελε, αρκεί να τοποθετούσε διαφορετικά τις πλακέτες δημιουργώντας περισσότερο χώρο.

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της ανάλυσης του JerryRigEverything είναι η κοντινή ματιά στο θάλαμο ατμού του Samsung Galaxy Note 10+ ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια του gaming κρατώντας χαμηλά τις θερμοκρασίες της CPU και της GPU.

Πηγή

Σχόλια

  • Η θύρα ακουστικών δεν βγήκε απλά γιατί ενοχλούσε, δεν έδειχνε όμορφο το εκάστοτε Smartphone ή γιατί δεν χωρούσε να μπει. Μπήκε απλά για να πουλήσουν πιο εύκολα τα ασύρματα ακουστικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.