Samsung Galaxy Note 20: Αναμένεται να είναι τα πιο ακριβά Note όλων των εποχών

, Samsung Galaxy Note 20: Αναμένεται να είναι τα πιο ακριβά Note όλων των εποχών

Σε ακριβώς έναν μήνα αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung τα επόμενα flagship smartphone της σειράς Note όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι τρία στο σύνολο. Τα smartphone φημολογείται ότι θα ακούνε στο όνομα Note 20, Note 20+ και Note 20 Ultra και σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter θα είναι τα ακριβότερα Note τηλέφωνα που έχει γνωρίσει η αγορά έως σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απλό Galaxy Note 10 κυκλοφόρησε στην αγορά με τιμή 950 δολάρια ενώ μία πιθανή τιμή για το απλό Note 20 είναι τα 999 δολάρια. Φυσικά, η Ultra έκδοση, της οποίας κυκλοφόρησαν επίσημες φωτογραφίες τις προηγούμενες ημέρες, θα έχει κόστος που θα μπορούσε να ξεπερνάει και το S20 Ultra.

Προς το παρόν η παραπάνω πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο το κόστος των Note 20 να είναι το υψηλότερο από όσα έχουμε δει έως τώρα καθώς οι τιμές των smartphone με το πέρας των χρόνων αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας, θα δίνατε τόσα πολλά χρήματα για ένα smartphone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σεμιχ

1049 περιμενω το απλο note , 1249 και 1499 αντιστοιχα τα αλλα. Α ρε εβγαλαν απο την μεση την huawei και παιζουν μονα τους παλι σαμσουνκ και αιφον με τις τιμες.

John

Οσο υπαρχουν κοροιδα οι τιμες θα ανεβαινουν συνεχως.

SUPS 👨‍⚖️

οκ να δουμε πως θα πανε και στις πωλησεις!Γιατι το s20 ultra ακομα το κλαινε…

GREG

Ο Λόγος που τα SmartPhone ακριβαίνουν συνεχώς και ας μειώνονται έστω και ελάχιστα οι πωλήσεις τους βρίσκεται στο κόστος παραγωγής, παράδειγμα, ένα Χ Smartphone κοστίζει στο εργοστάσιο να παραχθεί 500€ και πωλείται προς 1.000€ και η εταιρία έφτιαξε και πούλησε 10.000 κομμάτια, το κέρδος τις εταιρίας είναι 5.000.000€, σκεφτείτε τώρα αυτό το κινητό που κόστισε 500€ η κατασκευή του να πωλούνταν προς 1.300€ και ότι η εταιρία έφτιαξε και πούλησε 7.000 κομμάτια, το κέρδος από πωλήσεις ναι μεν είναι μικρότερο καθώς θα είχε κέρδος 4.550.000€ αλλά είχε και μικρότερη παραγωγή της τάξεις των 3.000 κομματιών από όπου εξοικονόμησε 1.500.000€ από την παραγωγή, έτσι ενώ πούλησε λιγότερο ουσιαστικά είχε μεγαλύτερο κέρδος και νούμερα εσόδων-εξόδων βγαίνουν ποιο θετικά, ενώ μην ξεχνάμε πως η μικρότερη παραγωγή σημαίνει και λιγότερο προσωπικό άρα και επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων και στους μισθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.