Smartphones

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Τελικά δε θα υποστηρίζει 120Hz σε ανάλυση QHD+;

Με την έλευση της σειράς Galaxy S20 αρκετοί ήταν αυτοί που απογοητεύτηκαν από τον περιορισμό του υψηλού ρυθμού ανανέωσης οθόνης στα 120Hz σε ανάλυση FHD+, με την ανάλυση QHD+ να κατεβάζει το refresh rate στα 60Hz. Από την άλλη, η OnePlus μπόρεσε να προσφέρει QHD+ στα 120Hz, κάτι που περιμέναμε να δούμε και στην επερχόμενη σειρά Galaxy Note 20.

Όπως φαίνεται όμως, οι ίδιοι περιορισμοί των Galaxy S20 θα ισχύουν και στο Galaxy Note 20. Σύμφωνα με τον Ice Universe το Galaxy Note 20 Ultra (ο leakster ακόμα αναφέρει την έκδοση Plus ως Ultra) θα προσφέρει προσαρμοστικό refresh rate στα 120Hz, με τη συσκευή να το περιορίζει στα 60Hz όταν δε χρειάζεται για εξοικονόμηση μπαταρίας, όμως δεν υπάρχει επιλογή για 120Hz αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή QHD+.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες να δουν αρκετή βελτίωση στη μπαταρία τους σε σχέση με το Galaxy S20 Plus σε 120Hz, όμως και πάλι δε δίνει την επιλογή για τον απόλυτο συνδυασμό ανάλυσης και ανανέωσης οθόνης. Ήδη γνωρίζουμε ότι το βασικό Galaxy Note 20 θα έρθει με ανάλυση FHD+ και 60Hz refresh rate, οπότε περιμέναμε η Samsung να ανεβάσει το επίπεδο στη πιο ακριβή της πρόταση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιουλίου 2020 13:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.