Samsung Galaxy Note 3 πρώτη επαφή hands-on [IFA 2013]

TechblogTV. Το Samsung Galaxy Note 3 είναι γεγονός και βρίσκεται στα χέρια μας εδώ στην έκθεση IFA 2013 για μια πρώτη επαφή hands-on. Με οθόνη 5.7 ίντσες Super AMOLED ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K και μπαταρία 3200 mAh τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.

Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2013 16:47

Σχόλια

  • όταν εγώ έλεγα ότι δεν είναι δερματίνη και είναι πλαστικό είχα φάει και στα δυο post κράξιμο..... οκ έμενα δεν με πιστέψατε τον Κωστα και τα μάτια σας?

    btw: Κωστα καλή παρουσίαση μπράβο :D

  • ΒΑΡΕΘΗΚΑ τα ιδια πραγματα στα καλα κινητα full hd τετραπυρηνα με 13ΜΡ ή 20,7 ΜΡ μεγαλη οθονη καλυ μπαταρια και ενα κιλο RAM. OK σουπερ ειναι και αυτα αλλα κατι καινουριο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ αν σας λεει κατι η λεξη

  • Κωστα επρεπε να δειξεις το Pen Window. Πιστευω οτι ειναι μακραν το καλυτερο νεο Feature, συμφωνεις;

  • Πλαστικό με ¨και καλά¨ ραφές? Πόσο πιο κινέζικο μπορεί να μοιάζει? δηλαδή πραγματικά τις βάλανε για να φαίνεται σαν δέρμα το πλαστικό? Κατα τα αλλά ναι οκ, πυρήνες, gb, megapixels, αισθητήρες κλπ κλπ...έχει πολύ καλα specs και το τρέχει το android νεράκι....αλλά αυτό το πλαστικό ¨κροσϊ στο πλάι ειναι απίθανο!

  • P@nides "κακγουρια" φιλε οπως το πες. Δεν υπαρχει πιο κατάλληλη λέξη να το περιγράψεις...
    Σαν να παιρνουν ενα yugo και μηχανικα να το φτιαχνουν να περναει ferrari. Και μετα χαίρεσαι. Πρεπει να δινουν κ λιγο στυλ στις premium συσκευές.

  • Δεν σας ανάγκασε κανείς να το αγοράσετε, σε όποιον δεν αρέσει, το ποντικάκι του και σε άλλη δημοσίευση!

  • Ο άλλος θέλει λέει κάτι πρωτοποριακό... Περίμενε κανένα χρόνο ακόμα που θα βγάλουν ένα κινητό 6,5' (γιατί μετά πάει tablet) fullHD (γιατί παραπάνω δεν έχει) Εξαπύρηνο με 4GB Ram και 40Mp κάμερα και άμα καταλαβαίνεις την διαφορά από τα σημερινά έλα να μου την πεις και εμένα..

    Εκτός άμα εννοείς να κάνουν και καφέ.. Θες και πρωτοπορία.

  • @Tolis ναι θελω πρωτοπορια, αλλα αν διαβαζες και ειχες και περισσοτερο μυαλο θα καταλαβαινες πως δεν εννοουσα αυξηση των σημερινων τεχ. χαρακ. Π.χ το μπαμ που εγινε απο τα κινητα με πληκτρολογιο σε κινητα με touch screen. Και τωρα που το λες μεχρι να βγει κινητο που να βγαζει καφε δεν πας στην γωνια να μου φαιρεις εναν ;)

  • και που λετε στεκομαι και εγω να δω το Note3... βλεπω features (δεκτες αν και λιγακι too much) βλεπω εμπροσθια εμφανιση και επειτα λεω "Ε, κατι κανανε μωρε... νταξει τρωγεται" ενω η Tv σταματημενη σε ενα τηλεμαρκετιγκ, μετα βλεπω το πισω μερος του κινητου... -.-
    (Ιδιες ραφες με το παπουτσακι στην T.v. [εκεινα τα γεροντιστικα κροκοδειλε])

    Samsung: "Βαλε μυαλο ή αποκτησε γουστο τωρα που πηρες τα πανω σου, γιατι σε βλεπω συντομα ξανα στον πατο"
    Υ.Γ. τουλαχιστον γελοιο

  • Όσο και να κράζουν δεν αλλάζει τίποτα... Έχουμε μια κινητήρα που που επάξια παίρνει και πάλι τον τίτλο του βασιλιά..

    Όσο για το πλαστικό.. Εγώ παρακαλώ να μην πάει ποτέ η Samsung σε γυάλινες επιφάνειες η αλουμίνιο..

    Πλαστικό και πάλι πλαστικό.. Με 15€ το αλλάζω και είναι πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό.

    Πρώην κάτοχος iPhone 4 - 5 - xperiaz.

  • Αν εννοείς τέτοια πρωτοπορία τότε μάλλον άλλος δεν έχει μυαλό γιατί τέτοιες πρωτοπορίες που θέλεις εσύ γίνονται μια φορά τον αιώνα και αν οπότε συνέχισε σε κάθε ένα άρθρο που βγαίνει για καινούριο μοντέλα να ζητάς πρωτοπορία γιατί θα αργήσει πολύ να γίνει το κέφι σου.

  • Φίλε Κώστα μιας και έκανες τον κόπο να πας μέχρι Βερολίνο μήπως είδες αν έχει ραδιόφωνο το νοτε 3 . Συγνώμη που επιμένω άλλο το θεωρώ σημαντικό έξτρα για το κινητο.

  • Το κινητό έχει 3Gb μνήμης ωστόσο 512 Mb μνήμης τα δεσμεύει η κάρτα γραφικών και γι αυτό μένουν διαθέσιμα 2.5 Gb στο λειτουργικό. Η ερώτηση είναι πόση μνήμη θα φάει το λειτουργικό, το touchwiz και οι εφαρμογές της Samsung.

  • @ Ο/Η Sotiris λέει:
    Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:05

    Έχει ραδιόφωνο, το έγραψε το τζι-εσ-εμ αρένα :)

  • Jacob στα χιλια ατομα ειστε 5-6 ατομα που γραφετε αυτες τις @@@@ ολοι οι υπολοιποι εχουμε παθει πλακαρα με το νεο τερας της Samsung.Οποτε η @@@@ που πεταξες οτι θα παει στο πατο ειναι τοοοοοσο αστοχη..!!! θααα θελες φιλε αλλα τα ξαναπαμε και σε αλλους SAMSUNG RULES EVERYTING

  • ευχαριστουμε πολυ τον κωστα που για αλλη μια φορα μας εδωσε ενα κατατοπιστικοτατο hands on. ειναι τετοια η πολυπλοκοτητα και τα νεα features του stylus που λογικο ειναι να χρειαζεται πρωτα χρονος εξοικειωσης πριν τη χρηση του.

    το note3 ειναι η κορυφαια τεχνολογικα προταση της χρονιας, αλλα αυτο που ακομα εχω απορια ειναι σχετικα με το πλαστικο που αναφερεται για το καπακι.

    επειδη και η δερματινη σαν υλικο ειναι απο πλαστικο και αυτη, υπαρχει αυτη τη στιγμη μια συγχιση αν ειναι δερματινη (πλαστικο επεξεργασμενο δερμα) η΄αν ειναι πλαστικο-πλαστικο τυπου ματ οπως πχ ειναι η πλατη του πρωτου note1

  • βασικα ειδα το video ξανα και ξανα και παρατηρησα οτι ειναι αναγλυφο πλαστικο ακριβως σαν το πρωτο note και οχι δερματινη...

    ως αντικειμενικος κριτης θα ελεγα οτι αυτη ειναι μια τραγικη επιλογη.

    η' βαζεις δερματινη η' το κανεις ολο γυαλιστερο πολυκαρμπονικο πλαστικο οπως ειναι το μπροστινο μερος της συσκευης.

    κριμα που το χαντακωσε ετσι... μιλαμε για την μακραν πιο πληρη και τεχνολογικα εξελιγμενη σε software και hardware συσκευη που κυκλοφορει...

    κριμα ξανα..

  • Tiamat συμφωνουμε οτι το να παρεις ενα κομματι πλαστικο και να το κανεις να δειχνει 'και καλα' δερμα ειναι τραγικη καγκουρια (η λεξη κινεζια ειναι πλεον προσβλητικη για τους Κινεζους,δειτε π.χ. κινητα-κοσμηματα οπως το oppo find 5 η το huawei ascend p6) αλλα οχι και γυαλιστερο πολυκαρμπονικο πλαστικο ρε αδερφε!Δεν υπαρχει τιποτα πιο γυφτικο απο αυτο,εντελως για τα πανηγυρια!Τουλαχιστον το ματ πλαστικο που χρησιμοποιησαν εδω ειναι και ομορφο,και καλυτερο στο χερι,και δεν μαζευει 100000 δαχτυλιες και πολλα αλλα θετικα.Ευχομαι να κυκλοφορησουν και αλλα καπακια για το κινητο με αλλα patterns σχεδιασμενα επανω (η και καθολου,ακομα καλυτερα) για να διαλεξουμε.Ματ να ειναι και οτι να'ναι!!!

  • @ J Αν υπάρχει ενα Android κινητο να ξεχωρίζει απο ολα τα υπολοιπα αυτο ειναι το Note. Δεν υπάρχει αλλο με τις λειτουργίες που έχει με το S Pen, όποτε όταν μιλάς για πρωτοπορία θεωρώ οτι είναι άστοχο να το κάνεις για το συγκεκριμένο κινητό.Επισης ολοι εσεις που λετε για τα πλαστικα του οκ ρε παιδια καταντάει κουραστικο. Αυτή ειναι η πολιτική της Samsung. Πλαστικό να είναι ελαφρύ, με αποσπομενη μπαταρία.
    Το συγκεκριμένο κινητό συνεχίζει να βρισκεται ετη φωτος μπροστα από τις υπόλοιπες προτάσεις της συγκεκριμενης κατηγοριας,μιας κατηγορίας που η ΙΔΙΑ η Samsung δημιούργησε πριν 3 χρονια και οι περισσότεροι κράζατε τότε αλλά τώρα όλοι έχουν πέσει επάνω..Περαστικα!

  • Eγω,βαζω μια ερωτησουλα για το μεγαφωνο.
    Που βρισκεται και αν ειναι καλυτερο απο του Νοτe 2.

  • @Kostas K αυτο δεν το ηξερα, ευχαριστω που μου το ειπες και ναι αυτο με το s pen ειναι κατι καινουριο και ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!

  • @thanos το android 4.3 ονομάζεται jellybean αλλά η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της google θα ονομάζεται android 4.4 kitkat

  • Kostas K +1. Απο μονο του ειναι μια κατηγορια που ολοι κοιτανε να αντιγραψουνε ματαια ομως παντα σκαλες ανωτερο το NOTE...!!! ευγε Samsung εεετσι, μοιραζε πονο και ζειλια, γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου.....!!!

  • Για 'μένα δεν με απασχολεί το πλαστικό όπως ποτέ δεν με απασχολούσε. Αυτό που βλέπω πρωτοποριακό είναι οτι έχουμε τον καλύτερο cpu της αγοράς, την 1η συσκευή με 3GB RAM LPDDR3, μια οθονάρα με Full HD ανάλυση, σαφώς λίγο ελαφρύτερο και λεπτότερο από το Note II, ένα βήμα στην επόμενη έκδοση του Android, νέο Spen και νέες λειτουργίες και ακόμα 100 mhA μπαταρίας όπου πιθανόν θα βγάζει έστω και με αυτήν την οθόνη 2 ημέρες λειτουργίας με κανονική χρήση. Είναι το καλύτερο smartphone/phablet στην αγορά από μόνο του όπως είχε γίνει και με το Note II. Προτιμώ hardware και έξυπνα features κι ας έχω πλαστικά. Δεν με συγκινούν τα μέταλα τόσο. Εξάλλου πάντοτε σε θήκη έχουμε πλέον τα κινητά. Μπράβο στην Samsung. Τα πήγε καλύτερα απ'ότι με το S4

  • Πλαστικο πλαστικο πλαστικο, ολοκληρος ντορος, αμαν πια δηλαδή. ..το οτι με το πλαστικο τα κινητα της Samsung έχουν 2 και 3 φορες μικρότερο sar,δηλαδη ακτινοβολία, το οτι το πλαστικο δεν επηρεαζει το σημα τοσο οσο το μεταλλο , το οτι το πλαστικο απομονωνει τη θερμοκρασια σε ενα μερος της συσκευής και δε το μεταφερει σε ολο το ευρος της ωστε ν μη μπορεις ν το πιάσεις δε το βλέπετε. ..συνεχιστε να κραζατε, λες και η Samsung δεν ξερει γιατι βαζει πλαστικο στα κινητά της!

  • @Aλεξανδρε, ρε εδω το Ζ1 εβγαλε αδιαβροχο τερας με 21 mpx και οθοναρα και λυσαξαν με 3mm extra bezel, τι περιμενεις κολλημενα μυαλα.

  • κωστα μηπως ξερουμε αν η οθονη ειναι pentile η rgb???και περα απο τον κωστα αν ξερει καποιος ας μου πει!

  • @Αλέξανδρος και δικαιο εχεις και οχι
    δεν ειναι οτι μας χαλαει το πλαστικό οχι... μας χαλαει το πλαστικό της samsung είναι πολύ χειρότερης ποιότητας από πχ πλαστικά της nokia

    για θερμοκρασία αυτό είναι ότι χειρότερο που λες να κρατάει σε ένα μέρος την θερμότητα και αυτό φάνηκε πολύ έντονα με το s4 που έχει snapdragon 600 δες τι γινετε από θέμα υπερθέρμανσης στο myphone και xda και θα καταλαβεις

    και ναι βεβαία ξέρει samsung γιατί βάζει πλαστικό (ειδικά το πλαστικό της samsung) είναι εξαιρετικά φτηνό στην παραγωγή και επεξεργασία του, ένα απλό stamp είναι όλο και όλο

    δλδ πουλάει μεν με ίδια λεφτά τα κινητά της σε εχεση με άλλους μεν αλλά έχει πολύ παραπάνω κέρδος

  • @cVlachakis και όποιος αλλος ξερει.....

    Ποτε ανακοινωνεται το LG VU III? Ειναι πιστευω ο οικονομικος ανταγωνιστης του Note 2-3.

    Eιχε ενας φιλος το VU I, σε browsing ήταν απαιχτο.

  • @darth δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ ότι το πλαστικό της Samsung είναι η καλύτερη επιλογή, αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε επιλογή έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της.. Για αυτό δεν πρέπει να κράζουμε χωρίς πολλές φορές να ξέρουμε την όλη αλήθεια... Με την ίδια λογική μπορώ να κράζω την Apple για τη 2 και 3 φορές παραπάνω ακτινοβολία από τα κινητά της Samsung... Αυτή η λογική δεν έχει νόημα... Φυσικά και καμιά επιλογή δεν έχει μόνο θετικά πότε μόνο αρνητικά

  • #adath λες πιο πανω: <>

    αυτο που ισχυριζεσαι θα σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μεγαλη αμαθεια και παραπληροφορηση.
    το συνολικο κοστος μιας συσκευης δεν εγκειται στην κατασκευη της, αφου αυτο ειναι μοναχα μερος αυτης.

    το κοστος μιας συσκευης τη καθοριζει η αξια του επεξεργαστη, η αξια της οθονης, της καμερας και ολων εκεινων των σημειων που συνθετουν στο συνολο τους ενα κινητο.

    αν ψαχτεις λιγο στο internet θα δεις α-κ-ρ-ι-β-ω-ς ποσο κοστος εχει η καθε συσκευη για τη καθε εταιρεια και προς ενημερωση σου θα πω οτι ας πουμε το πολυδιαφημιζομενο για το υλικο του iphone5 εχει μικροτερο κοστος παραγωγης απο το galaxy

    με απλα λογια ολη αυτη η φιλολογια περι υλικων της samsung ειναι παραμυθια για μικρα παιδια..

  • δε ξερω τι πατησα και σβηστηκαν τα λογια σου. ειχα κανει παραθεση με το σημειο εκεινο που ελεγες οτι η samsung πουλαει τα κινητα της στην ιδια τιμη με τους υπολοιπους αλλα λογω των πλαστικων της εχει πολυ μεγαλυτερο κερδος απο αυτους

  • @tiamat δεν το συγκρινα με το iphone το οποιο ειναι κατα 60 δολλαρια ποιο φτινο στην κατασκευη κυριος λογου hardware το συγγρινο πχ με το htc one που εχει build cost 280$ σχεδον
    σε σχεση με το s4 που εχει 240, φαντασου 40 δολλαρια κερδος απο καθε συσκευη μιλαμε για βαρβατο κεδος
    εξαλου αλλο να επεξεργαστεις πλαστικο και αλλο να επεξεργαστης αλουμινιο γιαλι κλπ (μιλαο για το κοστος προσαρμογης μηχανιματων)

    και χιλια sorry για την γραμματικη γραφω απο linux mint και δεν εχω περασει ουτε λεξικα ουτε τπτ

  • @darth τα έξοδα R&D δεν τα μετράς; ειδικά στην σειρά note είναι τεράστια.
    Βάζει μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη και το βάρος δια μαγείας μικραίνει.
    Τα πλαστικά του φαίνονται φτηνά γιατι δεν ειναι unibody αλλα εμείς δεν θέλουμε unibody θέλουμε να μπορούμε να αλλάξουμε τα καπάκια ή την μπαταρία οταν χαλάσουν, θελουμε να εχουμε microSD.

  • Μαγκες...εγω μια ερωτηση θελω να κανω????για την τιμουλα...γτ αν το galaxy s4 σαν αρχικη τιμη ειχε 730....αυτο ποσο θα εχει???

  • Γι αυτούς που ρώτησαν αν είναι pentile η rgb μάλλον είναι pentile όπως διάβασα , αλλά τροποποιημενη με τρόπο ανάλογο με αυτόν του s4

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.