Samsung Galaxy Note 3 Neo, Η “light” έκδοση του Note 3;

Τα παιδιά από το GSMArena έχουν στα χέρια τους εσωτερικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ένα νέο Samsung tabletόφωνο, το Galaxy Note 3 Neo με οθόνη 5.5 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1280×720 pixels, κάμερα 8 Megapixel, μνήμη RAM 2GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή που ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι ταχύτερος από τους Snapdragon 800 ή Snapdragon 600.

Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, το Note 3 Neo (γνωστό και ως Note lite) είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου μοντέλου Galaxy Note II.

Note 3 Neo και Galaxy Grand Neo αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη. Το Techblog θα είναι εκεί!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2014 9:22

Σχόλια

  • Ενδιαφέρον να δούμε την τιμή!Κώστας το φυλλάδιο γράφει εξαπύρηνο 2+4 ο πρώτος τέτοιου τύπου γενικά!(φιλικά πάντα ;-)

  • Δεν έχεις άδικο οι octa είναι σαν το yeti! Όλοι ξέρουν πώς είναι αλλά κανένας δεν το έχει δει.Πάντως αν ισχύει το 2+4 θα έχει ενδιαφέρον!

  • Το μονο ενδιαφερον σε αυτο το αρθρο ειναι η τελευταια φραση "το techblog θα ειναι εκει"!!

  • Α ρε Sammy, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... άρχισε μπαράζ κλωνοποιήσεων.... και τι κλωνοποιήσεων... :-/

  • Αποστολής/Ρόδος@ θα διαφωνήσω μαζί σού! Εμένα δεν είναι κακό τιμή να δούμε , εμένα με το note2 με χαλάει ότι δεν θα πάρω κάτι από τα καλούδια του 3 :-( και ούτε σκέφτομαι να το αλλάξω , αν όμως έχει καλή τιμή Ίσως το πάρω αφού στην ουσία ένα note2.5.

  • καλά τα λέει ο Χρήστος το μόνο ενδιαφέρον είναι αυτό κατά τα άλλα μπουχτίσαμε από την applesung όλα τα ίδια και τα ίδια

  • Δωσε ποικιλια στο λαο να εχει ναυαρχιδες και σε πιο προσιτη τιμη, ααααυτα ειναι..!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.