Samsung Galaxy Note 4: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Marshmallow

Από την Ουγγαρία ξεκίνησε η αναβάθμιση του unlocked Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) σε Android 6.0 Marshmallow. Μεταξύ των αλλαγών που φέρνει είναι το Doze mode, το οποίο κλείνει τα background apps για να μην καταναλώνεται μπαταρία και Google Now On Tap που δείχνει αποτελέσματα αναζήτησης με βάση αυτό που έχετε στην οθόνη σας εκείνη τη στιγμή.

Το update του Samsung Galaxy Note 4 σε Marshmallow φέρνει επίσης νέο Air Command menu και ένα note-taking feature που επιτρέπει την χρήση του S Pen για να κρατάτε σημειώσεις επάνω σε μαύρο φόντο. Οι σημειώσει αυτές μπορούν να αποθηκευτούν και να γίνει γρήγορη ανάκλιση όταν τις χρειάζεστε.

Το Android Marshmallow έχει ξεκινήσει να έρχεται σε διάφορες ευρωπαϊκές συσκευές όπως το LG G4 και μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε ακόμη περισσότερες από κατασκευαστές όπως HTC, Sony και άλλους. Τα τελευταία στοιχεία της Google έδειξαν ότι το ποσοστό του Android Marshmallow είναι στο 0.3% (0.2 έχει το Android 2.2 Froyo), αλλά πολύ σύντομα φανταζόμαστε ότι θα ανεβάσει τα ποσοστά του.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.