Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

Οι φήμες εδώ και καιρό αναφέρουν ότι η Samsung θα επιλέξει να ανακοινώσει το Samsung Galaxy Note 5 νωρίτερα από την IFA του Βερολίνου για να προλάβει την Apple και να κερδίσει την δημοσιότητα που θέλει. Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι θα πραγματοποιήσει Unpacked event 2015 στις 13 Αυγούστου, ημερομηνία που είχε ακουστεί για το Note 5.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι θα ανακοινώσει στις 13 του μήνα, οι διαρροές του Samsung Galaxy Note 5 γίνονται όλο και πιο συχνές. Σήμερα διέρρευσαν hands-on φωογραφίες από το μη ανακοινωμένο phablet της Samsung.

Το Note 5 εμφανίζεται σε διάφανη θήκη διότι οι φωτογραφίες προέρχονται από κατασκευαστή θηκών, βλέπουμε ότι η Samsung θα υιοθετήσει το design του Samsung Galaxy S6 με την χρήση γυαλιού και μετάλλου.

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν hands-on φωτογραφίες


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
n3

ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ ΠΟΥ Η SAMSUNG ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ APPLE,ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ:ΣΕ ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η SAMMY EIXE ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ APPLE (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SPECS,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ,ΡΑΔΙΟ FM,SD,REMOVABLE BATTERY,).ΟΤΑΝ Η SAM AΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΛΟ ΔΚΔ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΥΑΛΙ Κ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑPPLE, ME ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ. ΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ,ΜΆΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΚΙΝΑ)ΤΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΤΟ ΓΥΑΛΙ Κ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΟΔΑ.ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΉ ΟΧΙ.

Ilias

@n3
Το γυαλί και το μέταλλο δεν είναι μόδα, οι χρήστες ζητούσαν χρόνια καλύτερη ποιότητα κατασκευής για τις συσκευές της Samsung… Ο λόγος που πολλοί χρήστες στράφηκαν σε άλλες εταιρίες πιστεύω πως οφείλεται στην αφαίρεση της θύρας για Micro SD, στην αφαίρεση της αποσπώμενης μπαταρίας(τα οποία δεν τους έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια με τις πλαστικές συσκευές) και της μεγάλης αύξησης της τιμής.

kostasmpl

αμα εχει καρτα sd που μαλλον θα εχει γιατι παρα ειναι μεγαλο μονο για σιμ με βλεπω να δινω το νοτε 4 τον σεπτεμβριο

Ekimolaos

Πολλοί δεν πήραν s6 1ον λόγο εξωφρενικής τιμής και 2ον γιατί δεν έχει ούτε multitasking. Είναι το πιο προβληματικό flagship και είναι παρετημένο απ’την samsung. Η sd και η μπαταρία παίξανε μικρό ρόλο στις κακές πωλήσεις του s6. Όσο για το note, αν έχει λογική τιμή, φαντάζομαι θα πάει καλύτερα. Το μόνο κακό του για μένα είναι το curved back glass που άμα σου πέσει πάει :/

dim

Κατά τη γνώμη μου, οι πωλήσεις των I Phone κατά 60% στηρίζονται πάνω στη μόδα και στο ότι εάν έχεις τέτοιο τηλέφωνο έδωσες φράγκα γιατί αυτό είναι και μονο αυτό .Είναι σαν μια ακριβή μάρκα ρούχων , φοράς αρμανι άρα έδωσες (ίσως έχεις ) λεφτά .
Samsung έχει και με 100 εωρω (κ με μεγάλη οθόνη) .
Άρα όσοι γουστάρουν τεχνολογία γουστάρουν ναυαρχίδες android.
Οι ποζεροι στα ακριβά παίρνουν I Phone .
Και οι απλοι κατανάλωτες απλά τηλέφωνα (ή ότι τους πασαρουν)

fotislgg3

Ν 3 ,στα πιο πολλά συμφωνώ. Χρονικά τουλάχιστο, ταιριαζει απόλυτα αυτό που λες.Η αρχή της πτώσης της Σάμσουγκ έγινε όταν άρχισε μόνη της να αφαιρεί τα πλεονέκτηματα της.Μετα το s3 που τα είχε όλα, άρχισε να βγάζει fm SD removable. Πήγε να γίνει iPhone μα έτσι έχασε πολλούς Android οπαδούς που στράφηκαν σε άλλες εταιρίες όπως εγώ.

Γιώργος

το πενακι που λεγανε ότι θα εχει κεφαλακι σαν κουμπι είναι γτ θα είναι μεσα και θα το πατας για να βγει και να το τραβειξεις

Στυλιανός Βασίλης

αμα εχει η SAMSUNG oσα εχει η LG τα 3 θετικα αποσπομενη μπαταρια καρτες μνημης ελαφρυ ui οπος εχει η LG ME TO LG G3 KAI ME TO LG G4 LG OPTIMUS UI 3.0 LG UI 4.0 LG G4 γιαυτο δεν θελω να αγορασω SAMSUNG γιατι οι πιο πολλοι κανουνε rott επειδη εχει βαρη ui δεν ειναι ελαφρυ οπως στο LG G3 LG G4 ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 σε ολους

αγγελος

σορρυ αλλα ειστε οτι να ναι οσοι κραζετε.κατ αρχην οποιος ακουει ραδιο απο το κινητο δεν ειναι για note5.το note5 ειναι ενα ακριβο κινητο προορισμενο για επαγγελματιες…που προφανως δεν ειναι σε ενα παγκακι και ακουν ραδιο αλλα μεσα στο αμαξι τους η στο σπιτι τους και εχουν αλλες πηγες.αν παω για τρεξιμο οκ θα βαλω mp3 η ραδιο ενταξει μεσω ιντερνετ πλεον εχει γινει τζαμπα…big deal!απο κει και περα εμεις κραζαμε οτι θελουμε καλυτερα υλικα και η σαμσουνγκ τα εβαλε.εξτρα χωρο δε χρειαστηκα ποτε πρωτον γιατι μπορω να ξεφορτωσω στο λαπτοπ και δευτερον στο συννεφο.το s6 παιδια εχει multitaksing! ελεος.και οχι το note5 δε θα εχει καλη τιμη γιατι θα ειναι το κορυφαιο κινητο στο κοσμο αρα και το πιο ακριβο απο ολα

Iraklis

Τουμπανο, αλλα αυτη τη διαφημιση του γερμανου που καλυπτει καθε φορα το κειμενο αρχιζει και με εκνευριζει

mot's m

Φίλε διαφωνώ.Το να μην έχεις πχ ράδιο η αντί για SD να έχεις cloud δε σημαίνει εξέλιξη, είναι εξέλιξη μόνο σε πληρωμή δεδομένων. Ούτε εξέλιξη είναι να ανεβαίνει η τιμή στα ουράνια. Κι αν μπορεις σαν επαγγελματιας εστω να αποθηκεύσεις στο laptop αντί στο note,τότε δε μένεις με το laptop? Έχω το note 4 κ άλλαξα μπαταρία στο 9μηνο γιατί την έλιωσα Φαντάσου να ήταν κ ενσωματωμένη όπως στο 5 Έχω SD 64άρα κ δε χρειάζομαι laptop η δεδομενα στο συννεφο.Οσο για το Internetικο ράδιο, καμία σχέση. Σε κάθε γωνιά η υψώματα κι χάνεις το lte κ κάπου κάπου εντελώς. Είναι αδιανόητο φτηνότερες κ υποδεέστερες συσκευές να σου προσφέρουν σε κάποιους τομείς περισσότερα. Θες να κρατήσεις την πρωτιά που είχες με τα note 2 3 4? Τότε οφείλεις να τα έχεις όλα κ να μην έχεις ελλείψεις.

Enzo

Γενικά ο καθένας έχει την γνωμη του, δεν λέω. Αλλά εδω διαβάζουμε απίστευτες ανακρίβειες. Το s5 που ήταν πιστό στις παλιές αξίες της Samsung (αποσπωμενη μπαταρία, sd, πλαστικουρα) έκανε πολύ κακές πωλήσεις ενώ το s6 έχει οδηγήσει σε πλήρη ανάκαμψη. Επισης από πότε τα 550 ευρώ του s6 είναι υπερβολικα πολλά για μια νέα ναυαρχίδα? Το s3 που εξυμνειτε (και καλά κάνετε γιατί ήταν κινηταρα), έκανε 730 ευρώ οταν βγήκε

Απορώ πραγματικά με κάποιους εδώ μέσα που κράζουν απλά για να κράζουν. ..

Προσωπικά, πήρα εδώ και μια βδομάδα το edge και είμαι απλά ενθουσιασμενος.

Και για να μην είμαι εντελώς off topic το Νote 5 φαίνεται οτι θα είναι εξαιρετικό.

GT-I9506

Αν και ειμαι φαν της σαμσουνγκ για να πω την αλήθεια η σχεδιαση του s6 και του note 5 δεν μ αρεσει ασχετως απο το οτι ειναι υπερτουμπανα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.