Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες

Αν και έχουμε ακόμη μερικούς μήνες μπροστά μας, μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 5 λογικά τον Σεπτέμβριο, οι διαρροές ξεκινούν να γίνονται όλο και περισσότερες. Το νέο Note 5 φημολογείται με οθόνη 5.9 ιντσών QHD, επεξεργαστή Exynos 7422 και μπαταρία 4000mAh+.

Σήμερα ο γνωστός @onleaks μέσα από το Twitter του δημοσίευσε κάποια renders και θήκες που υποστηρίζει ότι ανήκουν στο μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 5.

Οι διάφανες θήκες έχουν μια τεράστια τρύπα πίσω για την κάμερα, το LED flash και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών. Στην κάτω πλευρά υπάρχουν τέσσερις εγκοπές λογικά για S Pen, ηχείο, θύρα φόρτισης και υποδοχή 3.5mm ακουστικών. Όπως και στο Samsung Galaxy Note 4, το power button φαίνεται θα είναι στην δεξιά πλευρά και τα volume keys, αριστερά.

Τέλος, το νέο Samsung Galaxy Note 5 ίσως έχει πάχος 7.9 χιλιοστά, πιο λεπτό από το Galaxy Note 4 (8.5 χλστ.), αλλά πιο παχύ από το Samsung Galaxy S6 (6.8 χλστ.).

Μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, για τις φωτογραφίες και για τις πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, κρατάμε πολλές επιφυλάξεις όσο αξιόπιστη και να θεωρείται η διαρροή.

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες

Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες, Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν renders και θήκες

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Αν διατηρησει την επεκταση μνημης και την αποσπωμενη μπαταρια,οπως το note 4,τοτε θα μιλαμε για την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!

NLS

Μια ερώτηση να κάνω. Το συμπέρασμα ότι η πλάτη δεν είναι αφαιρούμενη από που βγαίνει;
Γιατί μια θήκη είναι απλώς μια θήκη, δεν δείχνει στοιχεία για αυτό το θέμα.
Το λέω επειδή τόσο καιρό διαβάζω ότι η θήκη λέει δείχνει ότι δεν θα έχει αφαιρούμενη πλάτη.

(την πραγματικότητα θα την δούμε βέβαια εν καιρώ)

nikt

Πες τα ρε DIREFEAR.Αν και θα ήθελα και fm , αυτά τα δυο που λες είναι βασικότατο κριτήριο για την πληρότητα μιας υπερσυσκευης.

Geo

Εγώ το περιμένω, υποψήφιο για αγορά αλλά δε με τρελαίνει το τόσο μεγάλο μέγεθος. Έχω το Note4 και πιστεύω πρέπει να είναι λίγο πιο μικρό σε εξωτερικές διαστάσεις κι από κει και πέρα όσο μεγαλύτερη οθόνη χωρέσουν (ελαχιστοποίηση bezels) τόσο καλύτερα. Το note4 χωράει δε χωράει στην τσέπη αντρικού παντελονιού ή shorts, θα κουβαλάμε γυναικεία τσάντα μαζί μας για να βάζουμε το κινητό μας μέσα;; Είπαμε ξεφύγαμε από τις 4 ίντσες αλλά απευθύνονται μόνο σε επιχειρηματίες οι οποίοι με spen κτλπ το θέλουν για παραγωγικότητα;; Μόνο αυτοί (κι άμα) σέρνουν μαζί έναν χαρτοφύλακα για να έχουν μέσα τα αντικείμενα της δουλειά phablet – tablet. Επιμένω για το μέγεθος το κριτήριο είναι όχι μέχρι που φτάνει ο αντίχειρας, μέχρι πόσο χωράει η τσέπη μας ώστε η συσκεή να είναι portable. Τόσο απλά. ΥΓ. Εννοείται η μπαταρία αυτή είναι ό,τι πρέπει για κινητό στις 5 – 5.5 ίντσες και για ανάλυση FullHD. Γιατί για παράδειγμα αφού ανέβασαν ίντσες (και δυστυχώς κάτι ακούγεται για ανάλυση 4Κ) να μη μείνει ίδιο το πάχος με το… απίστευτα χοντρό note4 και να είναι για παράδειγμα η μπαταρία 5000?? Δε θέλουν με τίποτα να αυξήσουν τη διάρκεια χρήσης σε μια φόρτιση. πχ επεξεργαστή, ραμ αυξάνουν, το έχουν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.