Samsung Galaxy Note 7: Διέρρευσαν νέες εικόνες, τα έχουμε δεί όλα;

Την εμφάνιση τους στο Κινέζικο Weibu έκαναν νέες φωτογραφίες που υποτίθεται πως απεικονίζουν το νέο Samsung Galaxy Note 7. Παρόλο που σε λίγες μέρες το πολυαναμενόμενο phablet θα ανακοινωθεί από την Samsung οι διαρροές δεν σταματούν, αλλά μάλιστα αυξάνονται.

Αν όντως η συσκευή που φαίνεται στις εικόνες είναι το Note 7, τότε το μόνο που μένει να μάθουμε είναι τα επίσημα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά την dual-curved οθόνη του Galaxy Note 7, το οποίο ακόμα και αν κυκλοφορήσει σε περισσότερες από μια εκδόσεις, αυτές δεν θα διαφέρουν σχεδιαστικά.

Επειδή στην οθόνη του Note 7 εμφανίζεται μια ειδοποίηση από την εφαρμογή DIRECTV, την υπηρεσία παρακολούθησης τηλεόρασης του Αμερικάνικου παρόχου AT&T, πιθανόν το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι εκείνο που θα πάρουν στα χέρια τους οι συνδρομητές AT&T.

Μια επιπλέον φωτογραφία απεικονίζει το μπροστινό panel που “προδίδει” τους αισθητήρες στην κορυφή, την selfie κάμερα και φυσικά το ακουστικό ομιλίας. Το πίσω μέρος του Note 7 δεν φαίνεται σε κάποια από τις φωτογραφίες, αλλά έχουμε ήδη δει πως θα είναι (ή πως θα μοιάζει) από άλλες διαρροές.

Μπορεί το πολυαναμενόμενο smartphone να παρουσιάζεται σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, φαίνεται όμως πως θα μας απασχολήσει πολύ μέχρι τότε.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2016 18:23

Σχόλια

  • Αφού η oneplus αντιγράφει την Samsung στο μπροστινό μέρος (και την HTC στο πίσω μέρος) λογικό είναι να μοιάζουν.

  • Ανουσια η κυρτη οθονη δε χρησιμευει σε τπτ για το s pen χαλασε και τη σειρα note η σαμμυ.

  • Συμφωνώ με Samwise!Ουσιαστικά η κυρτή οθόνη είναι μονο για αισθητικούς λόγους!Σαν κάτοχος και του S7, με την κυρτή ουσιαστικά ''χανεις'' οθόνη πάνω και κάτω!Θα περιμένω ''αν βγει'' την κανονική οθόνη!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.