Smartphones

Samsung Galaxy Note 8: Με κωδική ονομασία “project Baikal”;

Για όσους θεωρούν ότι η ατυχία του Samsung Galaxy Note 7, μπορεί να κάνει τη Samsung να μην κυκλοφορήσει τον διάδοχό του, να πούμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο κορεάτικος κολοσσός έχει επιβεβαιώσει από τον Οκτώβριο του 2016, την ύπαρξη του Note 8.

Τον Ιανουάριο, ο ίδιος ο επικεφαλής της Samsung Mobile, DJ Koh υποσχέθηκε να φέρει ένα καλύτερο, πιο ασφαλές και άκρως καινοτόμο Samsung Galaxy Note 8. H Samsung δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί fans της σειράς που περιμένουν την ανακοίνωση νέου μοντέλου, «ιδιαίτερα οι κάτοχοι Galaxy Note 4 και Note 5, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν νέο Note».

Μιας και το Samsung Galaxy S8 ανακοινώνεται τον επόμενο μήνα, τα βλέμματα θα στραφούν στο Samsung Galaxy Note 8. Οι πληροφορίες που έρχονται σήμερα από το Twitter λένε ότι η κωδική ονομασία του project είναι Baikal. Να πούμε ότι η Βαϊκάλη, (“Μπλε Μάτι της Σιβηρίας”), βρίσκεται στη νότια Σιβηρία και θεωρείται ότι είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο.

Πέρα από την ονομασία του project δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 8. Αυτό που έχει ακουστεί στο παρελθόν είναι οι πληροφορίες για οθόνη 4K και ψηφιακή βοηθό Bixby.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2017 10:21

Σχόλια

  • Στην Baikal θα πετάξουν μάλλον τα Note7 μαζί με τις μπαταρίες τους μπας και αδρανοποιηθούν και δεν σκάσουν!

  • Εντάξει οκ, απέτυχε το Project: Μπακάλ (Note 7) και τώρα έχουμε το Project: Μπαϊκάλ (Note 8)... όλα καλά!!! :p

  • Πολύ στο "μπακαλίστικο" το έριξε η sammy και δεν την βλέπω καλά...
    Θέλω να μάθω όταν λέει...
    «ιδιαίτερα οι κάτοχοι Galaxy Note 4 και Note 5, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν νέο Note».
    Για ποιό λόγο;
    Αφού τα καινούρια Notes έχουν λιγότερα απο το Note 4.
    Kαλύτερα να ξεκινήσει να πουλά συσκευές σε κάποια μεγάλη εταιρεία και το λειτουργικό να το αφήσει σε άλλον πλέον γιατί...ΔΕΝ...μα ΔΕΝ...

  • @tarif16 εννοείται ότι χρειάζεται και λίγο γέλιο η υπόθεση!!! αλλά και η καθημερινότητα μας!!!

    Και όσο για αυτές τις εταιρείες, θα δείξει τι έχουν να μας προτείνουν, αν μας αρέσει το αγοράζουμε, αν όχι, όλα καλά!!! :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.