Smartphones

Samsung Galaxy Note 9: Με μπαταρία χωρητικότητας 3.850mAh;

Με μπαταρία χωρητικότητας 3.850mAh και in-screeen αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος θα έρχεται το Samsung Galaxy Note 9, σύμφωνα με τον χρήστη Ice Universe. Ο Ice Universe ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter: “Θα πρέπει να αναμένουμε Galaxy Note9 με αισθητήρα αποτυπώματος στην οθόνη και 3850mAh”.

Για τον αισθητήρα έχουμε ήδη διαβάσει ότι η Samsung έχει καταλήξει σε 3 με 4 ενδεχόμενα σημεία στην οθόνη, αλλά τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Όσο για την μπαταρία, αν ισχύει θα έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής η σειρά. Το Galaxy Note 8 έρχεται με μπαταρία στα 3.300mAh και ακόμη και το Galaxy Note 7, του οποίου η κυκλοφορία διακόπηκε ερχόταν με μπαταρία στα 3.500mAh. Βέβαια το tweet δεν είναι ξεκάθαρο, αν δηλαδή ο Ice Universe έχει κάποιες πληροφορίες, ή έτσι θεωρεί.

Σε γενικότερο πλαίσιο δεν ξέρουμε πολλά για το Galaxy Note 9, αλλά πρόσφατα ακούστηκε ότι η συσκευή μπορεί να έρχεται με τη Bixby 2.0, μια αναβαθμισμένη έκδοση του φωνητικού βοηθού της εταιρείας. H βασική έκδοση της συσκευής πιθανότατα θα είναι στα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο ενώ λογικά θα περιλαμβάνονται και τα AR Emoji, τα οποία τόσο προωθεί η εταιρεία στα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2018 14:35

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.