Samsung Galaxy S10: Η επισκευή τους είναι φωτιά, αλλά παραμένει φθηνότερη από των iPhone

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Η επισκευή τους είναι φωτιά, αλλά παραμένει φθηνότερη από των iPhone

Αν είμαστε κάτοχοι ενός Samsung Galaxy S10 δυστυχώς μπορεί να έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να στείλουμε τη συσκευή μας για service. Και λέμε δυστυχώς γιατί σύμφωνα με το PhoneArena, το κόστος επισκευής των Samsung Galaxy S10 είναι το πιο υψηλό που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε οποιαδήποτε συσκευή της Samsung. Ωστόσο, αν και το κόστος επισκευής ενός Samsung Galaxy S10 είναι αρκετά “τσιμπημένο”, παραμένη χαμηλότερο από αυτό των iPhone X, iPhone XS και iPhone XS Max.

Αναφορικά τα κόστη επισκευής των Samsung Galaxy S10 είναι τα ακόλουθα:

Samsung Galaxy S10 Plus
  • 240€ – Επισκευή οθόνης
  • 90€ – Επισκευή πίσω πλαισίου
Samsung Galaxy S10
  • 220€ – Επισκευή οθόνης
  • 90€ – Επισκευή πίσω πλαισίου
Samsung Galaxy S10e
  • 175€ – Επισκευή οθόνης
  • 90€ – Επισκευή πίσω πλαισίου

Συγκριτικά, το κόστος επισκευής της οθόνης του Samsung Galaxy Note 9 είναι στα 220€ και του πίσω πλαισίου στα 90€.

Ωστόσο, οι τιμές επισκευής των πιο πρόσφατων iPhone είναι γενικά χειρότερες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για το πίσω πλαίσιο.

iPhone XS Max
  • 290€ – Επισκευή οθόνης
  • 530€ – Επισκευή πίσω πλαισίου
iPhone XS
  • 250€ – Επισκευή οθόνης
  • 490€ – Επισκευή πίσω πλαισίου
iPhone XR
  • 180€ – Επισκευή οθόνης
  • 350€ – Επισκευή πίσω πλαισίου
iPhone X
  • 250€ – Επισκευή οθόνης
  • 480€ – Επισκευή πίσω πλαισίου

Να σημειώσουμε ότι τόσο η Samsung όσο και η Apple προσφέρουν ειδικές επεκτάσεις εγγύησης, ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές να αποφύγουν τα έξοδα επισκευής. Το AppleCare κοστίζει $9,99 το μήνα, αντίστοιχα το Samsung Premium Care κοστίζει $11,99 το μήνα. Και τα δύο πλάνα καλύπτουν όλων των ειδών τις βλάβες και όπως είναι εμφανές σε αυτή τη περίπτωση η Apple κερδίζει σε τιμές τη Samsung.

Όπως και να έχει, η επισκευή της συσκευής μας κοστίζει αρκετά, οπότε είναι πραγματικά λάθος να έχουμε το smartphone μας χωρίς προστατευτική θήκη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Για την apple δε θα πω ειναι γνωστη, το κακο ειναι οτι η samsung την ακολουθεί απο κοντα παντα και τη μιμείται.

Αν αλλαξεις τωρα την οθονη σε note 8 θες 350€ με εργατικα οταν στο best price παιρνεις ολόκληρο το κινητό με 400€

Ειναι καθαρα ληστεία! Και δεν ειναι οτι με μια θηκη καθαρισες! Μιλαμε για oled οθονες με το burn in να παραμονεύει!

Στο s7 ηδη αρχιζω να παρατηρώ σε λευκό πάντα φόντο μια άχνη αλλοίωσης στο σημειο πανω πάνω με την ωρα και τις ειδοποιήσεις….

Και σκεφτόμουν για lg. Oled tv τωρα που πεσαν οι τιμες αλλα δεν θα παρω. Το burn in σε oled ειναι αναπόφευκτο και καθαρά ζήτημα χρόνου πότε θα σκασει…

Κρίμα γιατι έχουν την απόλυτη απεικόνιση!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Ειναι καθαρα ληστεία και το κάνουν οι δυο αυτές ληστρικες εταιρείες για να μεγιστοποιησουν τα κερδοι τους… Αλλο παραδειγμα αποφασισα για πρωτη φορα να φορεσω θήκη σε κινητό διότι το gorilla glass ειναι αποδεδειγμένα πλεον σε μενα ενα παραμύθι και αναγκαστικά πηγα σε Original θήκη note 9 για να μην εχω προβλημα ασυμβατότητας με το πενάκι.
Αξια θηκης 59€και αν δειτε παιδια τι πράγμα ειναι ειλικρινα ειναι τοσο ψευτικο σαν υλικό που ουτε 5€ δεν θα πρεπε να κοστολογειται.

Ειναι όμορφη αλλα τοσο ψευτικη και εύθραυστη θηκη που σου έρχεται να τη βάλεις μεσα σε άλλη θηκη για να τη προστατευεις!

Ξαναλεω, αξια 59€ αυτό το πράγμα….

Μας ληστεύουν ξεκάθαρα!

Greg

Έσπασε η οθόνη φίλου μου σε Samsung S7 Edge και του ζήτησαν 280€, με 100€ ακόμα αγοράζει ένα S7 Edge καινούριο, εννοείται πως οι τιμές είναι ο ορισμός της (κλοπής). Είχα δει κάποτε ένα βίντεο το YouTube όπου ένας Αμερικανός αν δεν κάνω λάθος πήγε στην Κίνα και αγόρασε από μαγαζάκια όλα τα εξαρτήματα ένα ένα και έφτιαξε το δικό του iPhone 7 με τα μισά λεφτά από όσο έχει το κινητό στην αγορά. Το κακό είναι ότι η Apple και η Samsung ανταγωνίζονται στο ποιος θα πουλήσει ακριβότερα από τον άλλον και μετά συμπαρασύρουν ολόκληρη την αγορά, ειλικρινά ο κόσμος αν θέλει το καλό τις τσέπης του πρέπει για μερικά χρόνια να μποϊκοτάρει και την Apple και την Samsung και γενικά όλα τα ακριβά κινητά αλλιώς θα φτάσουμε στο σημείο που ένα SmartPhone θα έχει όσο έχει ένα αυτοκίνητο. Η γυναίκα του εργοδότη μου έχει ένα Huawei P20, τις έπεσε και έσπασε η πλάτη, για την αντικατάσταση της πήραν 50€ (υλικά και εργασία μαζί)

Στσματης

XIAOMI μονόδρομος….. Κοιτάξτε για θήκες κ γιαλί προστασίας στο Αliexpress.Στο 20% της τιμής εδώ…

Γεωργιάδης Ιωάννης

Στο εμπόριο κανείς, δεν κλέβει κανένα. Ο κάθε επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να γνωρίζει τι επιλέγει, γιατί το επιλέγει, πόσο κοστίζει, πόσο θα του βγει μια ενδεχόμενη επισκευή κλπ. Μάλιστα εγώ βγάζω το καπέλο σ’ αυτές τις δύο εταιρείες που ακολουθούν τον πανάρχαιο και συνάμα απαράβατο νόμο του εμπορίου: ” Αν βλέπεις κάποιον να κοιμάται, σκέπασε τον να μη ξυπνήσει”
TIPS: Με τα λεφτά της επισκευής αγοράστε άφοβα xiaomi mi9, mi9se, umidigi s3 pro….

Τακης

Τα οποια δεν σπανε δεν χαλανε ? Πως εννοεις το ‘ ‘αφοβα’??

Darth

με μοναδική διαφορά για το Iphone εχει μπολικα parts after market που ποιοτικά πλησιάζουν τα γνήσια σε αρκετά μικρότερες τιμές (αρκει ν α γινει σωστή δουλειά από τον τεχνικό) στα samsung απο την άλλη σκας για το γνήσιο…….

Πέτρος

235 ευρώ εχει η αλλαγη οθονης σε Note 8 τωρα την αλλαξα

Τακης

Δεν το λες λιγο οταν πλεον εχει πεσει η τιμη στα 450

παπαροκας tiamat Enûma elis

οσοι κυνηγάτε μεταχειρισμένα apple και samsung σε άριστη κατάσταση και καλές τιμές και γενικά οσα μεταχειρισμένα έχουν oled αργα η γρήγορα θα την φατε στον κ*** και αυτο γιατι οι oled στα δυο τρία χρόνια σίγουρα θα ξεκινησουν το burn in και δεν θα υπάρχει καμια εγγύηση τοτε για εσάς….

εννοείται ολοι σας πρέπει να εχετε εφαρμογές σαν το display tester και να ελεγχετε σε σκοτεινά δωμάτια είτε για burn in ειτε για burn pixel στα κινητά .

Σταμάτησε να σας πιάνουν κοροιδα στις αγγελίες για δηθεν άθικτα χωρις να ελέγχετε εξονυχιστικά την οθόνη

Andy1975

Για αυτό δεν δίνω ποτέ τόσα πολλά λεφτά για κινητό

NikosAr

Ο τίτλος *ολα τα λεφτά … κάπως έτσι δικαιολογούμε το ακριβό …. χαχαχα ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone x

iPhone X: Έσωσε τη ζωή στρατιώτη σταματώντας σφαίρα

Πολλές φορές τα κινητά τηλέφωνα έχουν σώσει τη ζωή των ιδιοκτητών τους και όχι επειδή τα χρησιμοποίησαν για να ζητήσουν βοήθεια.

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 series: Έφτασε στο τέλος της ζωής της

Η Samsung παρέχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού για τηλέφωνα, tablet και wearables στον κόσμο των Android.

Smartphones Apple iPhone SE iPhone XR

Το επόμενο iPhone SE θα μοιάζει με το iPhone XR

Το επόμενο iPhone SE θα αλλάξει σχεδιασμό και, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει πανομοιότυπο με το iPhone XR από το 2018.