Samsung Galaxy S10: Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring

Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10: Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring

Το punch hole στην οθόνη των Samsung Galaxy S10 και S10+, ήταν κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς χρήστες. Ωστόσο, οι περισσότεροι άλλαξαν γρήγορα γνώμη. Αρχικά, μερικοί δημιουργικοί χρήστες έφτιαξαν wallpapers για να ταιριάζουν απόλυτα με το cutout της οθόνης των συσκευών. Ύστερα, η Samsung ζήλεψε και πήρε και αυτή μέρος δημιουργώντας δικά της επίσημα wallpapers.

Βέβαια, αν τα δημιουργικά αυτά wallpapers δεν είναι του γούστου σας, ή αν θέλετε κάτι το οποίο θα κρύβει την κάμερα γενικά, τότε βρέθηκε η λύση, και ακούει στο όνομα Energy Ring.

Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10: Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring

Το Energy Ring είναι μία νέα εφαρμογή η οποία προσθέτει την ένδειξη του επιπέδου της μπαταρίας γύρω από το punch hole. Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον IJP, έναν προγραμματιστή ο οποίος έχει εμπειρία στο σχεδιασμό αντίστοιχων τρόπων προβολής ενδείξεων, αφού έχει φτιάξει δείκτη μπαταρίας για τις καμπυλωτές οθόνες των S8, S9 και S10+.

Με το Energy Ring, μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το πάχος και την κατεύθυνση προς την οποία κινείται ο κύκλος. Επίσης, μπορούμε να ρυθμίσουμε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το επίπεδο της μπαταρίας, όταν αυτό είναι 100%, 75%, 50% και 25%. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει μία ρύθμιση η οποία απενεργοποιεί τον δείκτη σε εφαρμογές πλήρους οθόνης, ώστε να μην μας ενοχλεί όταν βλέπουμε βίντεο ή παίζουμε παιχνίδια.

Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10: Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring

Ο IJP επισημαίνει πως αν και η εφαρμογή ζητά πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, την εκμεταλλεύεται μόνο για να μπορεί να λειτουργεί. Επίσης, τόνισε ότι το Energy Ring χρησιμοποιεί ελάχιστη μπαταρία. Το Energy Ring είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store και είναι συμβατό με το Samsung Galaxy S10 και S10+.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ExpiredReaper

Μα δεν είναι άσχημο…

vasilisN9

Ποιός είπε οτι είναι άσχημο; Ίσα ίσα που ένα S10 ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο.

παπαροκας

άσχημο ίσως να μην είναι, σίγουρα ειναι μη χρηστικο να πεταγεται ενα νοτς σαν…. στη μέση του game η του βίντεο…
ο έξυπνος άνθρωπος ριχνει ❌ άκυρο στο s10 και παει σε s9 plus η note 9 με τα ελάχιστα bezels και την απρόσκοπτη θεαση οθόνης…

NikosAr

Πολύ χρήσιμη η εφαρμογή και δίνει άλλο αέρα … μπράβο σαμυ

Βασιλης

Ότι και να κάνει Ποιο αηδία πεθαίνεις….

Τακης

Οχι οτι μαρεσει η τρυπα αλλα δεν βρισκω αντικειμενικο την επικεφαλιδα ¨Η λύση για το άσχημο punch hole είναι η εφαρμογή Energy Ring” Ουτε το νοτσ μας αρεσει αλλα δεν ειδα κατι παρομοιο. Ισως μονο η οθονη σταγονα ειναι η λιγοτερη ενοχλητικη αλλα προτιμω μια ολοκληρη οθονη χωρις περικοπες και φετος που θελω να αλλαξω συσκευη μου ειναι πολυ δυσκολο .

Vaskor

Πάντως μια καλή ιδέα για τη σέλφι κάμερα, είναι teardrop αλλά οι προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω. Να εξέχει δηλαδή από το κινητό.

Μαν

Οτι παρεμβάλλεται στην οθονη δεν ειναι σωστο,,,,ψηλομοδα το λες μάλλον,aλλα τωρα μονο foldable θα παιζει πλεον για μουρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.