Samsung Galaxy S10: Νέα συνεργασία με την Disney για περισσότερα punch hole wallpapers

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Νέα συνεργασία με την Disney για περισσότερα punch hole wallpapers

Στην προσπάθεια της να απαλλαγεί από το notch, η Samsung σχεδίασε το punch hole και το χρησιμοποίησε στα τελευταία της flagships, τα Samsung Galaxy S10. Ο όλος σχεδιασμός δεν άρεσε στους χρήστες, οι οποίοι ξεκίνησαν να δημιουργούν μία σειρά από ιδιαίτερα wallpapers που “έκρυβαν” την εγκοπή της οθόνη.

Τελικά, η Samsung δημιούργησε τα δικά τις επίσημα punch hole wallpapers και τα δημοσίευσε στο Galaxy Themes Store, με τα περισσότερα από αυτά να είναι επί πληρωμή. Τώρα η εταιρεία συνεργάστηκε με την Disney για τη δημιουργία punch hole wallpapers εμπνευσμένων από τις ταινίες και τους ήρωες της.

Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10: Νέα συνεργασία με την Disney για περισσότερα punch hole wallpapers

Η απόκρυψη της οπής είναι πολύ εύκολη αν η ταπετσαρία σχεδιαστεί σωστά, απλώς πρέπει κάτι να περιβάλει το punch hole ώστε να το καμουφλάρει. Μερικά παραδείγματα από τα wallpapers που δημιούργησαν η Samsung με την Disney είναι ο Όλαφ από το Frozen, του οποίου το κουμπί κρύβει την κάμερα, και ο Μίκυ που το αυτί του έχει τοποθετηθεί κατάλληλα ώστε να την καμουφλάρει.

Φυσικά, όπως και με τα προηγούμενα punch hole wallpapes, τα περισσότερα από τα επίσημα φόντο που δημιούργησε η Disney είναι επί πληρωμή. Βέβαια, αυτή τη φορά η Samsung επέλεξε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάζουν τα wallpapers για 14 ημέρες, κι αν θέλουν να τα κρατήσουν θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο.

Ωστόσο, η Samsung ανέφερε ότι τα punch hole wallpapers που δημιούργησε θα είναι δωρεάν τόσο για το Samsung Galaxy S10 όσο και για το S10E. Η μεγάλη έκδοση της σειράς, το Samsung Galaxy S10+ μένει εκτός διότι διαθέτει μεγαλύτερο punch hole, για το οποίο η εταιρεία δεν έχει δημιουργήσει wallpapers.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.