Samsung Galaxy S11: Θα έχει εντυπωσιακή κάμερα σύμφωνα με leakster

Galaxy S11, Samsung Galaxy S11: Θα έχει εντυπωσιακή κάμερα σύμφωνα με leakster

Η Samsung μόλις αποκάλυψε την Galaxy Note 10 σειρά στην Νέα Υόρκη, ωστόσο οι leaksters έχουν ήδη ξεκινήσει να φέρνουν στην δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες του επόμενου μεγάλου smartphone, Galaxy S11. Την πρώτη πληροφορία φέρνει ο leakster, Ice Universe σύμφωνα με τον οποίο η κάμερα του διαδόχου της S10 σειράς θα φέρει κάτι το οποίο δεν έχουμε ξανά δει.

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι είτε το βίντεο είτε η φωτογραφία που θα τραβάει κάποιο από τα S11 (αν η Samsung αποφασίσει να φέρει τρία στην αγορά όπως με την S10 σειρά) θα έχει εξαιρετική ποιότητα. Η κάμερα του S11 ίσως έχει την δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης, μεταβλητό διάφραγμα με περισσότερα σημεία, επιπλέον time-of-flights αισθητήρες καθώς και υψηλότερα zoom level.

https://www.youtube.com/watch?v=tOEyxavTiGw

Υπήρχε μία φήμη για την Note 10 σειρά η οποία δεν επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με την οποία η σειρά θα έφερε μεταβλητό διάγραμμα τριών σημειών. Αυτό το χαρακτηρισιτκό δεν ενσωματώθηκε οπότε ίσως το δούμε στο επόμενο smartphone της S-σειράς.  Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για αισθητήρες οι οποίοι ονομάζονται liquid aperture. Η Samsung συνεργάζεται με την Varioptics εδώ και χρόνια η οποία ανήκει στην Corning και μέσω μίας εξαγοράς μάθαμε για τεχνολογίες σταθεροποίησης αυτών των φακών.

Η Samsung δημιούργησε επίσης και τους πρώτους 64 και 108MP αισθητήρες οι οποίοι συνδυάζουν 4 pixels σε 1 και παράγουν φωτογραφίες των 16MP και 27MP αντίστοιχα. Πιθανόν λοιπόν κάποια κύρια κάμερα να χρησιμοποιεί έναν από τους δύο αισθητήρες. Επιπλέον, οι αισθητήρες προσφέρουν καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γρηγορότερο autofocus και βελτιωμένο HDR.

Τέλος, σύμφωνα με πηγές, η Samsung ετοιμάζει το δικό της εργοστάσιο για ToF αισθητήρες, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση του face recognition και την λήψη καλύτερων portrait φωτογραφιών και οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν και στα mid-range smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αλήθεια;;; από άλλη πηγή έμαθα ότι πιστεύουν ότι θα είναι χειρότερη από τη περσινή! τελικά ποιος λέει αλήθεια στο παιχνίδι της φημολογίας; χαχαχα!!! από τώρα ρε αρχίσαμε;;; έχει γίνει πολύ βαρετό να βλέπουμε φήμες συνέχεια. Να το δείτε αυτό και σε αυτό το blog/site.

Κώστας Βλαχάκης

Οι πληροφορίες και οι φήμες είναι αναπόσπαστο μέρος της επικαιρότητας.

Stef

Σωστος ο κωστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.