Smartphones

Samsung Galaxy S20+ 5G: Αυτές είναι οι πρώτες live φωτογραφίες

Στο Twitter ο γνωστός Max Weinbach δημοσίευσε τις πρώτες live φωτογραφίες του Samsung Galaxy S20+ 5G στις οποίες επιβεβαιώνονται οι μέχρι τώρα φήμες για τον σχεδιασμό του smartphone. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, το τηλέφωνο ενσωματώνει ένα punch-hole στο κέντρο της οθόνης στην πάνω πλευρά, ωστόσο το front panel δεν είναι τόσο curved όσο το S10+ αφού η Samsung χρησιμοποιεί γυαλί 2.5D.

Επιπλέον, όσον αφορά τον σχεδιασμό, επιβεβαιώνεται και το ορθογώνιο camera module το οποίο θα φιλοξενήσει τέσσερις κάμερες στην πλάτη εκ των οποίων η κύρια κάμερα θα είναι 12MP αντί για 108MP όπως φημολογούνταν μέχρι τώρα.

Ταυτόχρονα, με μία άλλη δημοσίευση του, ο Max αποκάλυψε και τα ονόματα των πέντε συνολικά Samsung Galaxy S20 τα οποία θα παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει στο San Francisco τα Samsung Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G και το κορυφαίο S20 Ultra 5G το οποίο θα ενσωματώνει και την custom έκδοση του αισθητήρα 108MP ISOCELL Bright HMX.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Ιανουαρίου 2020 18:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.