Samsung Galaxy S20 και Galaxy S20+: Πληροφορίες για την κάμερα 64MP

, Samsung Galaxy S20 και Galaxy S20+: Πληροφορίες για την κάμερα 64MP

Η Samsung ετοιμάζεται για την παρουσίαση της οικογένειας Galaxy S20 και σήμερα ο leakster, Ice Universe αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την telephoto 64MP κάμερα. Ας ξεκινήσουμε όμως από την διάταξη της κάμερας. Όπως γνωρίζουμε από renders που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα το Galaxy S20 θα έχει τρεις κάμερες ενώ η Plus έκδοση θα ενσωματώνει τέσσερις κάμερες. Και στις δύο περιπτώσεις η κάμερα θα τοποθετηθεί στο ορθογώνιο πλαίσιο.

Τόσο το απλό S20 όσο και το S20+ θα έχουν κύρια κάμερα 12MP, μία telephoto 64MP με 3x optical zoom και 30x digital zoom καθώς και μία 12MP ultra-wide. Για να φτάσουμε τις τέσσερις κάμερες στο S20+ θα τοποθετηθεί και μία ToF depth.

Τι θα προσφέρει η telephoto 64MP;

Οι κάμερες των 48MP και 64MP ενσωματώνουν την Tetracell τεχνολογία της Samsung η οποία ενώνει τέσσερα pixel σε ένα με σκοπό την αποτύπωση φωτεινότερων φωτογραφιών. Σύμφωνα με τον Ice Universe, η telephoto κάμερα θα έχει τον αισθητήρα Samsung Isocell S5KGW2, ο οποίος δεν θα ενσωματώνει την Tetracell τεχνολογία αφού θα χρησιμοποιηθεί για pixel cropping zoom και 8K video.

Στα σχόλια στο tweet του Ice Universe, ένας χρήστης με όνομα MJNPAPI ισχυρίστηκε ότι έχει μπροστά του ένα Galaxy S20 και πως υπάρχει διαθέσιμο το Director’s View feature. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στο Galaxy S20 να τραβάει βίντεο χρησιμοποιώντας και τις τρεις κάμερες για να παρακολουθήσει ένα αντικείμενο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.