Samsung Galaxy S20 Ultra: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν μεγάλο πάχος στο module

Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν μεγάλο πάχος στο module

Έχει γίνει ξεκάθαρο από πολύ νωρίς ότι το Samsung Galaxy S20 Ultra θα είναι το πιο εντυπωσιακό smartphone της σειράς. Αν και έχουμε δει διάφορα leaks και renders, αυτή τη φορά κυκλοφόρησε μία live φωτογραφία του smartphone που μας επιτρέπει να θαυμάσουμε το module καμερών.

Οι πρώτες καλής ποιότητας live φωτογραφίες

Η φωτογραφία δείχνει την πλάτη του Samsung Galaxy S20 Ultra, και όπως παρατηρούμε το module της κάμερας θα έχει αυξημένο πάχος. Αυτό που τραβάει τα βλέμματα, είναι η περισκοπική κάμερα και το label “Space Zoom 100X“. Επιπλέον, η φωτογραφία μας δίνει την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τα κουμπιά απενεργοποίησης του smartphone και αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Εκτός από τη φωτογραφία του Galaxy S20 Ultra, διέρρευσε μία ακόμη στην οποία βλέπουμε το θηρίο της σειράς μαζί με το μεσαίο αδερφάκι του, το Galaxy S20+.

Αυτή η φωτογραφία μας δίνει μία εικόνα για τη διαφορά που θα έχουν, όσον αφορά το μέγεθος, τα δύο smartphones της σειράς. Επίσης, μας επιτρέπει να θαυμάσουμε το stainless steel, το εντυπωσιακό υλικό κατασκευής των Samsung Galaxy S20.

Σε σύγκριση με το Samsung Galaxy S20 Ultra, το S20+ έχει μικρότερο module, τόσο σε διαστάσεις όσο και σε πάχος. Κάτι απόλυτα λογικό διότι δεν διαθέτει την περισκοπική κάμερα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Πόσο αστείο φαίνεται

rafael

ναι ενα δικιο το χεις!!! ποσο αστειο να χωρεσεις 100x φακο σε ενα τοσο μικροο κινητο..τα χεις τα δικια σου , τι να σου πω

I am

Η απάντηση είναι πολύ απλή από μέρους μου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αξιοπρεπώς μην το κάνεις αλλά τι θα πουλήσουν να μου πεις ως καινούργιο..

Vendetta

Η απάντησή μου είναι απλή από μέρους μου. Το συγκεκριμένο κινητό θα πουλήσει τις διπλάσιες μονάδες από αυτές που θα κάνει η Sony τα επόμενα 5 χρόνια ( δεν είναι τυχαία η αναφορά μ στη Sony!!!). Μίλησαν για σχεδιασμό τα Sony Boys. Τι άλλο θα δω…

djfapples

Οι ναυαρχίδες της SONY έχουν πολύ καλή τοποθέτηση των καμερών κ δεν έχουν καρούμπαλα ακόμα και στο επερχόμενο xperia από όσα εχουν διαρρεύσει τώρα οι πωλήσεις που αναφέρεις είναι άσχετο

Vendetta

Επι χρονια δεν ξερατε τι σημαινει bazeless και τι σημαίνει βαρος και ξαφνικα ξυπνησατε και μαθατε για το σχεδιασμο.

djfapples

Καλά κ άλλοι δεν ξέρανε τί είναι αδιαβροχοποιηση, stereo speakers, 4k,eye AUTOFOCUS, 21:9 4K HDR βίντεοσκοπηση αλλά μην το κάνουμε θέμα

Vendetta

Αυτοί που δεν ήξεραν πουλούσαν δεκάδες εκατομμύρια συσκευές το έτος σε σχέση με εσάς όμως. Εκεί είναι η μεγάλη διαφορά σας. Μήπως μάθατε τι σημαίνουν και πολλά GB στη RAM ή ακόμα?

djfapples

Συγχαρητήρια για τις πωλήσεις τους δεν με ενδιαφέρει καθόλου δεν είμαι μέτοχος στην εταιρεία κ στην Αγία Βαρβάρα πουλούσαν περισσότερα ρούχα DOLCE GABBANA DSQUARED κ ΑΒΕRCROMBIE από τους επισημους αντιπροσώπους. Η SONY είναι ποιότητα σε όλα τα 6giga του XPERIA 5 μου σκοτώνουν θες λόγω καλιμπραρισματος το θες λόγω ui

grekpek

καλημερα σας , ενα νεο τηλεφωνο ενας νεος σχεδιασμος μια νεα ναυαρχίδα μακαρι να εβαζαν qualcomm 865 και οχι exynos και για Ευρώπη το μονο πράγμα που αμαυρώνει την samsung σαν κατασκευάστρια κορυφαίων smartphone . Ενημερωτικά εχει κυκλοφορήσει απο την αρχη της εβδομάδας η διάθεση του android 10 στο galaxy s9 & s9 plus στην Ελλαδα !!!

Τακης

Υπερβολικο , ασχημο , καλυπτει μεγαλο πισω μερος , δεν ξερω τι αλλο να πω. Δεν ξερω γιατι υπαρχουν τοσες καμερες ενω με 2 εισαι καλυμμενος.

Nickolas

Όσο σκέφτομαι που κορόιδευαν τα Lumia 1020 και Nokia 808 και να που ξαναγυρίσαμε στα τεράστια καρούμπαλα, τουλάχιστον τα παλαιότερα έκαναν το κινητό να μοιάζει με φωτογραφική μηχανή, αυτά μοιάζουν σα να έχουν κολλήσει ένα κομμάτι πλαστικό πάνω σε ένα λεπτό και όμορφο κινητό.
Ελπίζω πάντως για τα 1.500 ευρώ που θα ζητάει το ultra στην Ελλάδα οι φωτογραφίες που βγάζει να είναι απίστευτες.

George

πόσο κρίμα που μόνο στο s20 ultra (με 6,9 οθόνη) θα έχει την βασική κάμερα με 108 Mpx. Τα άλλα (S20+ & S20) που είναι ποιο χρηστικά λόγω μεγέθους και βάρους, θα έχουν σαν βασική κάμερα 12 Mpx. Η διαφορά είναι τεράστια σε ένα χαρακτηριστικό που μετράει για την επιλογή του κάθε αγοραστή.

JR

H Samsung παλιά κορόιδευε την Apple και στην συνέχεια πήγε και κατάργησε το headphone jack και έβαλε και ένα καρούμπαλο απο πίσω όπως το μήλο που έχει σχεδιασμό από κουζίνα δεκαετίας του ’90.

Antonis13

Μετά το κουκλί το Note 10 Plus Aura Glow…. έβγαλε αυτή την αηδία???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.