Samsung Galaxy S21: Αποκαλύφθηκαν οι μπαταρίες των μοντέλων μέσω πιστοποίησης 3C

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις μερικές εβδομάδες από την ανακοίνωση και την κυκλοφορία των Galaxy Note 20 και Galaxy Note 20 Ultra, ενώ δεν έχει καν κυκλοφορήσει στην αγορά το Galaxy Z Fold 2, όμως η Samsung ετοιμάζεται για τις επόμενες ναυαρχίδες της, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S21.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μη γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για τα νέα μοντέλα, όμως μαθαίνουμε τη χωρητικότητα των μπαταριών τους, καθώς πήραν πιστοποίηση 3C. Η πρώτη μπαταρία που πήρε πιστοποίηση έρχεται με αριθμό μοντέλου EB-BG991ABY, κάτι που σημαίνει ότι θα το δούμε στο μοντέλο SM-G991, δηλαδή το απλό Galaxy S21. Η εν λόγω μπαταρία ανέρχεται στα 3.880mAh. Η δεύτερη μπαταρία, με αριθμό μοντέλου EB-BG996ABY, ανέρχεται στα 4.660mAh και αναμένεται να τοποθετηθεί στο Galaxy S21 Plus (SM-G996).

Καμία από τις παραπάνω μπαταρίες δεν έχει κατασκευαστεί από τη Samsung, αλλά από την Ningde Amperex Technology Limited, μία κινεζική εταιρεία κατασκευής μπαταριών. Μέχρι στιγμής, όπως είπαμε, δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για τις επερχόμενες ναυαρχίδες, πέραν του ότι θα χρησιμοποιήσουν το νέο SoC της Samsung, Exynos 1000, όμως χωρίς τη νέα AMD GPU.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.