Smartphones

Samsung Galaxy S21: H selfie θα έχει OIS?

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξελίξουν τα smartphone τους και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν ωστόσο μέχρι και σήμερα τα smartphone που έχουν Optical Image Stabilization (OIS) στην front facing κάμερα είναι πραγματικά ελάχιστα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Samsung θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα ενσωματώσει μία κάμερα με αυτό το χαρακτηριστικό και αυτή θα ενσωματωθεί στο Galaxy S21.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός εργάζεται πάνω σε δύο πρωτότυπα smartphone εκ των οποίων το ένα έχει ένα κάμερα με 1/2 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 48MP) ενώ το άλλο έχει κάμερα με 1/2.55 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 12MP). Και τα δύο πρωτότυπα υποστηρίζονται με OIS το οποίο ίσως δούμε στο επόμενο flagship smartphone.

Τα Galaxy S20 και S20+ έχουν front facing κάμερα στα 10MP με 1/3.2 inch sensor και Dual Pixel auto focus ενώ το S20 Ultra ενσωματώνει κάμερα στα 40MP με 1/2.65 inch sensor. Να υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα flagship smartphone της σειράς S φημολογείται ότι θα ενσωματώνουν και κάμερα κάτω από την οθόνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2020 17:49

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.