Smartphones

Samsung Galaxy S21 Ultra: Θα έχει κάμερα 108MP και γρήγορη φόρτιση 60W;

Πριν μερικές εβδομάδες, η Samsung παρουσίασε τα Galaxy Note 20 και ακολουθώντας το συνηθισμένο πρόγραμμα τους, οι leakers και οι tipsters ξεκίνησαν να δημοσιεύουν πληροφορίες για τα επόμενα flagship smartphones της εταιρεία τα οποία θα είναι τα Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus, και Galaxy S21.

Αναβαθμίζεται ο αισθητήρας της κύριας κάμερας

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πολύ λίγα για τα επερχόμενα flagship smartphones, αλλά τα leaks έχουν ξεκινήσει και αυξάνονται. Η πρώτη νεότερη πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό leaker με το όνομα Ice Universe.

Σύμφωνα με τον leaker, το Galaxy S21 Ultra θα έχει στην κύρια κάμερα έναν αισθητήρα 108MP. Ωστόσο, δεν θα είναι ούτε αυτός που χρησιμοποιήθηκε στο Galaxy Note 20 Ultra, αλλά ούτε εκείνος ο οποίος βρίσκουμε στο module του Galaxy S20 Ultra.

Ο Ice Universe αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έχει μία νεότερη έκδοση του HM1 της Samsung. Επιπλέον, χαρακτηρίζει τον αισθητήρα ως τον διάδοχο του προηγούμενο φακού της εταιρείας.

Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση

Εκτός από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για την κάμερα του Galaxy S21 Ultra, ένας tipster του Twitter με το όνομα Chun ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς των επερχόμενων flagship smartphones θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 60W. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Galaxy S20 Ultra υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W.

Περιμένουμε από εδώ και πέρα τα leaks να αυξηθούν κατά πολύ. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog, γιατί θα σας κρατάμε ενήμερους δημοσιεύοντας οτιδήποτε νεότερο μαθαίνουμε.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.