Samsung Galaxy S22 και S22+: Renders αποκαλύπτουν το τελικό τους design

, Samsung Galaxy S22 και S22+: Renders αποκαλύπτουν το τελικό τους design

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως τα Samsung Galaxy S22 και S22+ / Pro δεν θα διαφέρουν από τα προηγούμενα μοντέλα, ωστόσο νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιες σχεδιαστικές διαφορές.

Το site LetsGoDigital σε συνεργασία με τον leaker Super Roader δημοσίευσαν renders που αποκαλύπτουν το τελικό design του Samsung Galaxy S22 και S22+.

Το γενικό design είναι στην ίδια λογική με αυτό των S21 και S21+, ωστόσο υπάρχει διαφορά στις διαστάσεις.

Οι κάμερες των smartphone θα διατηρήσουν την κατακόρυφη διάταξη πάνω αριστερά στο πίσω μέρος της οθόνης. Η πρόσοψη είναι επίπεδη αλλά έχει πιο έντονες καμπύλες στις γωνίες. Ακόμα, το Galaxy S22 έχει οθόνη OLED 6,06” ανάλυσης Full HD+, τη μικρότερη διαγώνιο από το Galaxy S9 και το S22+ στα 6,55”.

Ολόκληρη η σειρά θα φέρει το νέο chipset Exynos 2200 και την GPU που κατασκευάζεται από την AMD σε ορισμένες αγορές, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα πιθανότατα θα λάβουν την έκδοση με Snapdragon 898.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.